- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.061
Boğa burcu muydun kız :)))
Bende boğayım boğalar genelde iştahlı olur ama ben istisnayım :) yemek istiyorum ama içim almıyo keşke iştahla yesem sırf halsiz kalmiyim diye yiyorum
Yok ben yay burcuyumBoğa burcu muydun kız :)))
Bende boğayım boğalar genelde iştahlı olur ama ben istisnayım :) yemek istiyorum ama içim almıyo keşke iştahla yesem sırf halsiz kalmiyim diye yiyorum
Aynen bende öyle. Canim istemiyor zorluyorum kendimiBoğa burcu muydun kız :)))
Ahhahahahshshha deli yürek gülooo
Memoli Serra kapısırhahahahshah
Dur cnm yaa korkutma beniYok ben yay burcuyum
Bende öyleydim öyle istahsiz yiyordum ki ... taaaa ki hamile kalana kadar aman tanrim
Ahahahahhahsha niden bebeğimçok cakalsin Gülom
Ama doğru hamileyken açılan boğaz gbş boğaz yokDur cnm yaa korkutma beni
Haaa anladimBoy 1.60 61 kilo 58
Ya inanirim gercekten bende öyleydim ama inan hayat güzel yemeklerle güzel :) bence kendini alistir ...Aynen bende öyle. Canim istemiyor zorluyorum kendimi
Gülom geçmişten kapatın hemenAhahahahhahsha niden bebeğim
Ama doğru hamileyken açılan boğaz gbş boğaz yok
90 kar çocuğuz bizGülom geçmişten kapatın hemenben bu ne demeni bekliyodum
Niye ki? Hamilemisin yoksaDur cnm yaa korkutma beni
Evet destekle beni minnosum öküz oldum yaaHaaa anladimdestekliyorum seni rejiminde
Zaman zaman geliyorlar banaYa inanirim gercekten bende öyleydim ama inan hayat güzel yemeklerle güzel :) bence kendini alistir ...
Emzirirken veriyorsn canmkalici olmaz umarim bende
Stres mi yasiyorsun? Ben üzgün oldugumda en sevdigim yemekleri yaparim kendimeZaman zaman geliyorlar banaesim bile sasiriyor doymak bilmiyorum sonra bi ara yine kapaniyor istahim...
Hahayt alkış oradan guloma Anadolu çocuğuyuz der gibi oldu Gülom90 kar çocuğuz biz
Hoş geldin müthiş anneHuhu kizlar napirseniz benimmi uyanık bir bakim dedim islen meşgul sizleri merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?