- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.101
Iyiz cok sükür girgir samataHosbulduk kuzum napiyoniz Nasılsıniz
Kuzu çok zararlı aslında süt tozu falan. Kuru meyve falan ye canın kahve isteyince onlara alışmaya çalış. Ya da kandır kendini sütle yap azıcık kahve atBebek tedavisinden önce 3 bardak nescafe içiyorum valla hayırlısı 5 negatif yoldanapim tutamiyorum kendimi icmeyince basım ağrıyor ;(
Yoo stres yapmiyorum yapim öyle kendimi bildim bileli :)Stres mi yasiyorsun? Ben üzgün oldugumda en sevdigim yemekleri yaparim kendime
Amin insallahHadi hayirlisi
Dün başladım bu gün bı tek kahvaltı yaptım :))
Yok daha degilim :))hamile misin yoksa :S
İstiyorumAma öyle kilo verilmezsen cocuk istemiomuydun kuzum? Öyle olmaz spor falan yap ...
İnşşş olursun senseYoo stres yapmiyorum yapim öyle kendimi bildim bileli :)
Amin insallah
Kizzz kahvaltiyla mi duruyorsunkuzum böyle diyetten uzak dur. Az az ye sık sık ye daha iyi
Yok daha degilim :))
Öyle yapcam kuzu stresten çok alışmışımKuzu çok zararlı aslında süt tozu falan. Kuru meyve falan ye canın kahve isteyince onlara alışmaya çalış. Ya da kandır kendini sütle yap azıcık kahve at
O zaman gücsüz düsmemen lazim vitamin lazim sana ha yarin birgün o bebis gelicek ve sen farketmeden onu ac birakicaksin ... baska türlü ver kilolari ...kurban olurum sana yavrumİstiyorum
Hemen olmasada olurİnşşş olursun sense
Ahh kızım sen nasıl uyuyoran ya o kdr kahveyeÖyle yapcam kuzu stresten çok alışmışım
Kuzu hastanede yiceksin vaktim olmadı şimdide hiç bişi istemiyo canımYoo stres yapmiyorum yapim öyle kendimi bildim bileli :)
Amin insallah
Kizzz kahvaltiyla mi duruyorsunkuzum böyle diyetten uzak dur. Az az ye sık sık ye daha iyi
Yok daha degilim :))
Amin ins onlarn da olsn senin var mi bşr taneHemen olmasada olur
Senelerdir bebek isteyenlere nasip olsun önce
Hoşgeldin kuzum :)sizler de harikasiniz süper enerji dolu bacilarim
Uyumuyom ki kuzu 3 tek uyuyorum 6da kalkıyorum :))Ahh kızım sen nasıl uyuyoran ya o kdr kahveyebende acayip çarpıntı yapıyor
Gene fakirlere takıldı
AynennnAma öyle kilo verilmezsen cocuk istemiomuydun kuzum? Öyle olmaz spor falan yap ...
OhaaaUyumuyom ki kuzu 3 tek uyuyorum 6da kalkıyorum :))
İstiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?