- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.121
Kahve yapıtın mi eminmisinOhaaaben asla üç saat uykuyla kalamam
Kahve benim de uykumu acmiyorAhh kızım sen nasıl uyuyoran ya o kdr kahveyebende acayip çarpıntı yapıyor
Yavas yavas alistir kendini. Miden kücülmüs ondan isemiyorsunKuzu hastanede yiceksin vaktim olmadı şimdide hiç bişi istemiyo canım
Yok kuzum benim. Yasim 29, bir bucuk senedir evliyimAmin ins onlarn da olsn senin var mi bşr tane
Yas kaçtı canım
Ah o fakirler aaahhh...aldatmalara doyamadiiiiiiGene fakirlere takıldı
Sevdiceğim yazdı da ondan geciktim koştur koştur geliyom b)
Bakalım kuzu yarın bı düzene baslicamKahve benim de uykumu acmiyornekadar icersem iciyim hemen uyurum
Yavas yavas alistir kendini. Miden kücülmüs ondan isemiyorsun
Yok kuzum benim. Yasim 29, bir bucuk senedir evliyim
Geçmiş olsun canım tez anlatır inşallahİyi canım p.tesi yeniden goturcem rahminde kist varmış
Ohoh maşallah bende igme oyasi yapıyordm bizimkide bişiler ugrasiyor malzemelerini duzenliyor balkonda uzandim şimdi bakim dedimIyiz cok sükür girgir samatasen nasilsin asil ?
Yapmadım kahve yağmur yaptı kahveyiKahve yapıtın mi eminmisin
:) anladım kuzum senin kedin vardı dmiKahve benim de uykumu acmiyornekadar icersem iciyim hemen uyurum
Yavas yavas alistir kendini. Miden kücülmüs ondan isemiyorsun
Yok kuzum benim. Yasim 29, bir bucuk senedir evliyim
Gene fakirlere takıldı
Sana yarin ev isi yasakGeçmiş olsun canım tez anlatır inşallah
Ohoh maşallah bende igme oyasi yapıyordm bizimkide bişiler ugrasiyor malzemelerini duzenliyor balkonda uzandim şimdi bakim dedim
Atlatır tatlı annem benimGeçmiş olsun canım tez anlatır inşallah
Ohoh maşallah bende igme oyasi yapıyordm bizimkide bişiler ugrasiyor malzemelerini duzenliyor balkonda uzandim şimdi bakim dedim
YaaaaaaaSevdiceğim yazdı da ondan geciktim koştur koştur geliyom b)
Katılıyorum !Sana yarin ev isi yasak
Bu günlerin tadini cikarin nurrSevdiceğim yazdı da ondan geciktim koştur koştur geliyom b)
Ana ben burada kedisi olan biriyle konuştum kşmdiki o acabao da yok tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?