- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #16.781
Allah bagislasin cnmBizimki planliydi cok sükür hemen oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin cnmBizimki planliydi cok sükür hemen oldu :)
Tatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.Gel kızz:) hoşgeldin
O zaman bakımlı konular acık oraya basvurabilşrsinz![]()
Tsk ederim darisi sana insallah evet birtane 6 aylik kizim varAllah bagislasin cnmbitane mi var?
Tatile mi götürdüCanım bende izmirdeyim;hayatıma bakan müstakbel enişteniz ile takılıyorum![]()
Bilmiyorum kuzu seni arkadaşlar yanlış anlamasın diye açıklayayım dedim :)))Saka yapıyorum canım bnm![]()
Bakım topiğine adım bile atmadım
Ailesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsunEvlenip bakılmıyo mu keyfehazırlık yapıyodun sanki. Ailesiyle aran kötü müydü sanki düzeldinz mi

aynen tatildeyiz canımTatile mi götürdü![]()

Gel koz gel jersey var bizdeTatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.ne ikram edeceksin bana?
![]()
Yok ben alıyorum vazelinimi. Kimsenin parasını yemem. Kocam olursa inşallah o zaman alır vazelinimi.
:))
Bak sana maraşımın dondurmasından getireyim durTatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.ne ikram edeceksin bana?
![]()
oluyor oluyor hemde nasil oluyorAilesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsun
evlenenlere soralım evlenince bakım oluyor mu
Hazırlığım devam ediyor,![]()
Vazelini neye kullaniyorsunuz canlar herkes aliyor diye bende aldim öyle duruyor cekmecedeYok ben alıyorum vazelinimi. Kimsenin parasını yemem. Kocam olursa inşallah o zaman alır vazelinimi.
![]()
Glutensiz ne varsa yiyebilirimGel koz gel jersey var bizde![]()
Yaa bu yaz hiç dondurma yemedim.Bak sana maraşımın dondurmasından getireyim dur![]()