- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #16.821
Onu duymamıştımBen hintyagi kullaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu duymamıştımBen hintyagi kullaniyorum
Çıkarıyo mu :))Kaslariniza sarimsak sürüp yatin![]()
Hosgeldin canim sorun degil :) bende malesef hep gidip geliyorumYine ben geldim kuzularr..!! Arada gelip gidiyorum kusura bakmayin kiz firsat vermiyor..![]()
Senin tüyo iyiymiş ..Kirpik için bepanteni rimelin içine koyun kesin sonuç uzaması için![]()

Mecburen böyle..,Hosgeldin canim sorun degil :) bende malesef hep gidip geliyorum![]()
Bunu duymustum..Kaslariniza sarimsak sürüp yatin![]()

Hımm kirpiğe sürülür mü acep :)Hemde nasilama baya kokuyor tabi
![]()
Yine ben geldim kuzularr..!! Arada gelip gidiyorum kusura bakmayin kiz firsat vermiyor..![]()
Ben vazelini kizin poposuna kullaniyorum sürekli, pişiğe iyi geliyor..Her derde deva vazelin![]()
İyiyiz canim , bugün gezdik durduk bizimki park hastasi ..
Oyş annesi ilgilen sen kuzunla :) nasılsınz :)
Iyi canımm maşallah ne güzel :)İyiyiz canim , bugün gezdik durduk bizimki park hastasi ..
Sağolasin teyzesi..Iyi canımm maşallah ne güzel :)
Kolay gelsin sana :))
Gözün yanar galibaHımm kirpiğe sürülür mü acep :)
Aynen göze sakincali..Gözün yanar galiba![]()
Seni aramayan sormayan kişileri ne yapacan , en iyisini yapmissinAy yeter suan bir bahane ile ne kadar akrabag varsa sildimmmmm numaralariüstümden iki ton yük alindi
![]()
yaz temizligi olmus Yaz temizligin böylesi ... arayip sormadan ziyade piskolojimi bozuyorlar kasitli ...Seni aramayan sormayan kişileri ne yapacan , en iyisini yapmissinyaz temizligi olmus
![]()
cehennemin dibine kadar yollari acik
ama varyaaaa yüce rabbim yanlarina birakmaz