- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.021
Hoşgeldin canım benimKızlar gece gece nasıl o kadar konuşmuşsunuz oku oku bitmez,neşeniz ve muhabbetiniz bol olsun
Ne yapalim ; aksam yemegi telasi..Boncuklarim napiyonuz gece kuşlari
Bizde atıştırmalık yedik şimdi karin tok aksama allah kerim : kolay gelsin gülümNe yapalim ; aksam yemegi telasi..
Sagol canim afiyet seker olsun ..Bizde atıştırmalık yedik şimdi karin tok aksama allah kerim : kolay gelsin gülüm
Yok kuzum yikancaklar yıkıyor m bizimkide evde ya yapmad topluyorum ortalığı yarın artık nasip seSen napiosun? Yapabildin mi geri kalan temizligi ?.. T Tatlianne20
İnşAllah kuzum, hazir evdeyken yaptiraydin...Yok kuzum yikancaklar yıkıyor m bizimkide evde ya yapmad topluyorum ortalığı yarın artık nasip se
Oh maşallah afiyet olsun kolay gelsin yani yorulmussundur. KuzumYarım kilo bamya ayikladim.patlican yemeği yaptım .... iki makina çamaşır yikandi bı makinası katlandı bile
Üzerine kızı aşağı oynatmaya indirdim
Çok yoruldum nedense ://
Bu ara yardim ediyor hayir olsun diye diye:))İnşAllah kuzum, hazir evdeyken yaptiraydin...
Bende birinde kaynamis hafif iliklasmis bekletiyor du gördümKaynatmali miyim o suyu?
Buyur tatlimm
Dondurma mi yiyorsun balım.Buyur tatlimm
Basim doluydu yanii diyorusun bende bi ev bi kapının onu bizimki arabayla ugrasiyor ole vakit gecirdim bugun:)Geldm kuzum görümcem gelmisti oturmaya anca gitti onda gelemedim bugünnasılsın nabtn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?