- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.001
Çoktandır gözükmüyorsun nerelerdesinBiraz geç kaldım ama geldim
Ohhh misss gbiiTünaydin kizlar napiyorsunuz?
Ne var ne yok?
Ben teras'da oturuyorum günesin tadini cikariyorumhaba cok güzel bugün ne sicak ne soguk
Kaynatmali miyim o suyu?Hamidiye kullan çok güzel
Kaynatsan bebiş için daha dezenfekte olur yani ben olsam kaynatırdımKaynatmali miyim o suyu?
Kiz evinde varsa bana ambalajin resmini yollarmisin? Icindekiler yaziyor ya haniKaynatsan bebiş için daha dezenfekte olur yani ben olsam kaynatırdım
Gel sende beraber oturalimOhhh misss gbii
Bende cocuklarla uğraşıyorum bir yandan bir yandan ev işi bş yandan form
Tünaydın Canım bende hazır güneş yok balkonun tadını cikariyom yoksa hiç çekilmiyor çok sıcakTünaydin kizlar napiyorsunuz?
Ne var ne yok?
Ben teras'da oturuyorum günesin tadini cikariyorumhaba cok güzel bugün ne sicak ne soguk
Keyifler olsun canimmTünaydın Canım bende hazır güneş yok balkonun tadını cikariyom yoksa hiç çekilmiyor çok sıcak
Salça yaptım üzerine eşimin iki gün tatili denk geldi üzerine halıları verdim yıkamaya sürekli girerdim bu ara giremedim şimdi halılar salı gelecek onlar gelmeden önce yine bı dip köşe yapmak lazım ://Çoktandır gözükmüyorsun nerelerdesin
Kolay gelsin. Baya işin zor ben de okurken baya yoruldum bilseydim yardıma gelirdimSalça yaptım üzerine eşimin iki gün tatili denk geldi üzerine halıları verdim yıkamaya sürekli girerdim bu ara giremedim şimdi halılar salı gelecek onlar gelmeden önce yine bı dip köşe yapmak lazım ://
Anlayacağın bu ara doluyum çünkü halılardan sonra uzaktan misafir ağırlayacagim oda ağir yemekli olacak sonrasından kurban
Analtirken yoruldum yaffff
Anammm takvimini yesinler hamile misin Allah kucağına almayı nasip etsin otur oturduğun yerde ne yardımıKolay gelsin. Baya işin zor ben de okurken baya yoruldum bilseydim yardıma gelirdim
Atıyorö şişeleri ama bakayım varz mı varsa atayım kuzumKiz evinde varsa bana ambalajin resmini yollarmisin? Icindekiler yaziyor ya hani
Hiç kaçırmam öyle güzel fırsatları ohh ne güzel yaGel sende beraber oturalimbahce de var cocuklar oynar biz kahve iceriz
Hiç kaçırmam öyle güzel fırsatları ohh ne güzel ya
Hayid gel ozaman
anca rüyamda geliyorum Almanya ya bir gün rüyamda gördüm esime dedim Almanya beni çağırıyor gitmem lazım otur oturdufn yere diyor
Burasi geceleri cosuyooorKızlar gece gece nasıl o kadar konuşmuşsunuz oku oku bitmez,neşeniz ve muhabbetiniz bol olsun
seninle insan yaslanmaz kiz masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?