- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.401
Canim annem bana kirgin benimle konusmuyor ... o yüzden cocugumu görmedi son aylarda ..
Vallahi bildi
Guzelleselim
Yengemle tartisdim... annemde beni haksiz buluyor o yüzden konusmuyor ...Torununu yanı
Sorun ne canım
Özel değilse
Yengemle tartisdim... annemde beni haksiz buluyor o yüzden konusmuyor ...
Öylede konu uzadikca uzadi ... yengecim biraz konuyu yanlis anlatiyor. Abimin yeri annemde agir basiyor... abimle kötü olmamak icin yengemin arkasinda duruyor. Ama tüm aile bana cephe almis durumda ... her ne olursa olsun ben onun kiziyim. baskalarinin diline düsürmwmesi lazim diye düsünüyorum.Gayet olağan birşey
Öylede konu uzadikca uzadi ... yengecim biraz konuyu yanlis anlatiyor. Abimin yeri annemde agir basiyor... abimle kötü olmamak icin yengemin arkasinda duruyor. Ama tüm aile bana cephe almis durumda ... her ne olursa olsun ben onun kiziyim. baskalarinin diline düsürmwmesi lazim diye düsünüyorum.
Insallah canim :)Haklısın canım
Her ailede oluyor böyle şeyler
Düzelir umarım aranız
Cok agir konusur bana ...Uzak mı annen sana
Sürpriz yapsan çat kapı
Konuşsun annenCok agir konusur bana ...
Ne konudaŞeytan dürtüyü
Iste biraz inatciyiz ikimizde. Haksizliga asla gelemiyorum ... cok agir konusur cok zoruma gider ... o dönem dolaplarin farkina varmasini bekliyorum yoksa annem benim bas tacimKonuşsun annen
Et tırnaktan ayrılmaz
Eşim halı saha maçına gitmişti de minik de dikkat et rio ya gitmesin dediHangi konu gız gacırdum
Canmmm inşş tez zamanda düzelirsinşz...Iste biraz inatciyiz ikimizde. Haksizliga asla gelemiyorum ... cok agir konusur cok zoruma gider ... o dönem dolaplarin farkina varmasini bekliyorum yoksa annem benim bas tacim
Iste biraz inatciyiz ikimizde. Haksizliga asla gelemiyorum ... cok agir konusur cok zoruma gider ... o dönem dolaplarin farkina varmasini bekliyorum yoksa annem benim bas tacim
Hahahahahahahahahahahhahaa birde aniden gelismis diyor kocasi ANIDEN hahahahahhaahEşim halı saha maçına gitmişti de minik de dikkat et rio ya gitmesin dedi
Meğer kızın biri bdv de konu açmış bnm jeton köşeli
Eşim halı saha maçına gitmişti de minik de dikkat et rio ya gitmesin dedi
Meğer kızın biri bdv de konu açmış bnm jeton köşeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?