- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.361
Kuzu gördüğümü gördüğüm mu söyledim öle aman aman bilmiyorum
Eveeet zaten buranin en güzel yanida tam bu!Bak şöyle bı gerçek var siyaset bölümünde birbirini yiyorsun ortak bı sohbette vayy ne ne tatlı biriymiş diyorsun bizzat yaşadım ben bunu
Gerçekte yaşamayacagin belki ön yargı ile slm vermeyi dusunmeyecegij insanlar bı anda kankan olabiliyor tuhaf bı duygu :))
Asla olamam huyum degilNe kadannnnnn mütevazı
Insallahhhen son gördügünde kizim 6 haftalikti .... bugün 6 aylik oldu teyzesi ...
Kız cidden salladım :))İnanmıyorum ben
Ben çok alçak gönüllüyum çok kaybettim bu yüzden vur kadehi usta bu gecede sarhosuz kalan sağlar bizimdir diye bağlayazaaammmm bu geceyi drtlet dereye oldu bı anda ://Asla olamam huyum degil
Bildi miByNkoaLa nereyw kayboldun roossss bak bi nasil iyi tutturduuu EternaaLLove o kadar gün aradim fal bakan meher burnumun dibindeymissss
Napim kuzu denizdeydik kocişim işteTamam
Sen ne yaptın bugün
Yanlız dikkat derya olmamış dereye olmuşBen çok alçak gönüllüyum çok kaybettim bu yüzden vur kadehi usta bu gecede sarhosuz kalan sağlar bizimdir diye bağlayazaaammmm bu geceyi drtlet dereye oldu bı anda ://
Napim kuzu denizdeydik kocişim işte
Ahahahah gördüm kuzummm bundan s ra fallar serradan yarın bnmkine bakıcan mı kızByNkoaLa nereyw kayboldun roossss bak bi nasil iyi tutturduuu EternaaLLove o kadar gün aradim fal bakan meher burnumun dibindeymissss
Ha deniz ha dere demiş t9Yanlız dikkat derya olmamış dereye olmuş
Seninde derdini alırımBen çok alçak gönüllüyum çok kaybettim bu yüzden vur kadehi usta bu gecede sarhosuz kalan sağlar bizimdir diye bağlayazaaammmm bu geceyi drtlet dereye oldu bı anda ://
Ahahahah gördüm kuzummm bundan s ra fallar serradan yarın bnmkine bakıcan mı kız
Yerim kış seniByNkoaLa nereyw kayboldun roossss bak bi nasil iyi tutturduuu EternaaLLove o kadar gün aradim fal bakan meher burnumun dibindeymissss
Bugün içtim bir dan içersem sabahı ederim canımKız yarını beklemeyelim gel
Bakım canım uyuyorum ama ben öpüldünüz .Kız yarını beklemeyelim gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?