- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.481
Vouvvv gelmeye başlamış
Vouvvv gelmeye başlamış
Ayyy nasıl göz kapaklrm kapanıyor ayyBana gelmiyor
EvetVouvvv gelmeye başlamış
İyi geceler çılgın gülAyyy nasıl göz kapaklrm kapanıyor ayy
İyi geceler canımCanım ben yatıyorm hayırlı geceler öptm hepiniziş
Hayır. Kızgınlıktan ziyade çok kırgın kuzu. Kolay doğrulamam diyo. Üç gün sonra doğum günü. Annenisini arıcam inşallah yarın küçük bi pasta alırım gidince kutlamış olurum. Belki tekrar buluşmayız doğum gününde. Annesine haber veririm gideceğimi. İnşallah öyle planladım. Alırım inşallah gönlünü :)nabtn düzeldnz mi
Iyi geceler canım
Sana da cnmIyi geceler canım
Yeni gördüm canım Rossumm. Iyi geceler Allah rahatlık versin.Canım ben yatıyorm hayırlı geceler öptm hepiniziş
Bende sizi özledim canım arkdaş salı gecesi gidiyor sonra sık sık burdayım inşallah. Sabah kızımın randevusu var inşallah kilo almıştır en son biraz geriden gidiyordu kilo olarakAmann. Kızlar ya sürekli kendi derdimle boğuyorum sizi hakkınızı helal edin. Daha iyiyim şimdi inşallah yarın da gider yüzüm gülerek gelirim yanınıza.
Siz nasılsınz napıyosunuzz.
@umudu beklemek
@Oeksuez T Tatlianne20
ByNkoaLa gulse14 seni de özledik kuzuuu
Gülommmmm ❤❤❤ yakında herşeyden kopup geliyorum bekleyin beni az kaldi
Iyiyim cok şükür, yaz donemi evdeyiz iste, sen nasilsin?
Iyiz çok şükür haftasonu köye gittik. Bebiş orayı sevdi heralde masallah usluydu. Yada babaannesi dedesi yanında diye sesi çıkmıyordu.
Günaydın canımmBende sizi özledim canım arkdaş salı gecesi gidiyor sonra sık sık burdayım inşallah. Sabah kızımın randevusu var inşallah kilo almıştır en son biraz geriden gidiyordu kilo olarak
Günaydinlar hayirli sabahlarDondurma mi yiyorsun balım.
Basim doluydu yanii diyorusun bende bi ev bi kapının onu bizimki arabayla ugrasiyor ole vakit gecirdim bugun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?