- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.501
Burdayimmm. Geldimmmm
Hayirli sabahlarrrGünaydınnn kuzularım
Ben eskiden resimlerimi albüm yapmistimbütün kl görmüstü sonra dayimin kizini taniyan biri cikti. Cikmaz olaydi
Günaydın canım kahvaltı hazırlıcam şimdi en nabıyorsnBurdayimmm. Geldimmmmgünaydin ne yapiyorsun cnm
Alla alla bu kadar neye kırılmış hem kırıldn diyelim artık uzatmamalı kuzu, hadi inşşşş düzelirsiniz rabbim hakkında hayırlısını versinHayır. Kızgınlıktan ziyade çok kırgın kuzu. Kolay doğrulamam diyo. Üç gün sonra doğum günü. Annenisini arıcam inşallah yarın küçük bi pasta alırım gidince kutlamış olurum. Belki tekrar buluşmayız doğum gününde. Annesine haber veririm gideceğimi. İnşallah öyle planladım. Alırım inşallah gönlünü :)
Siz nasılsınz peki siz naptınz
Çabuk ol cabuuuuhhukGülommmmm ❤❤❤ yakında herşeyden kopup geliyorum bekleyin beni az kaldi
Günagdn ablaGünaydın.
Günaydın canmmmmGünaydınnn kuzularım
günaydn güzel insan“Gününüz; bir ağacın gölgesindeki huzur, berrak sulardaki saflık, topraktaki bereket ve aldığınız nefesteki anlam kadar güzel olsun. Hayırlı sabahlar günaydın arkadaşlar”
Günaydınnnnn yağmurumöGünaydinlarrrrrr
Bugün gitmiyorum canımm. Daha iyi bugün işi olur diye habersiz gitmek istemedim. Babası evde değil arabayla alması gerekebilir falan işte. 11 E geliyodu söylediğimde geç oldu bugün dedi. :) zaman geçmesi gerekiyo biraz. Neyse kuzu daha iyiyiz yani. Siz nasılsınz pekii?Alla alla bu kadar neye kırılmış hem kırıldn diyelim artık uzatmamalı kuzu, hadi inşşşş düzelirsiniz rabbim hakkında hayırlısını versin
Oy kuzum kıyamam ben sana yaBugün gitmiyorum canımm. Daha iyi bugün işi olur diye habersiz gitmek istemedim. Babası evde değil arabayla alması gerekebilir falan işte. 11 E geliyodu söylediğimde geç oldu bugün dedi. :) zaman geçmesi gerekiyo biraz. Neyse kuzu daha iyiyiz yani. Siz nasılsınz pekii?
Günaydnnnn canmmmm hosgeldnGunaydinnnnnnnnnnnnnn
Oww iş kadınıyım artıkKiz ben sana dükkan aciyimvallahi tutarrrr
Benim minnosum burdaymis ama yaGünaydnnnn canmmmm hosgeldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?