- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.981
Sende dikkat et kendine ve yigenimize kuzumm
Hahha deli yaabunun kusuru mu olur
Heyecanina ver ablasiOlur tabii siz neysede beni bosladi
Tamam kuzuGelirsen benim ama antalyada oldugum vakite denk getirrr
Aynen kizlar şükür yorucu islerim Bitti :) sizleri sevirem canlarSende dikkat et kendine ve yigenimize kuzumm
Hahha deli yaabunun kusuru mu olur
Kocası benim kadar olamazHeyecanina ver ablasikocaya gidecek kolay degil
Burda küslük yok dedim gecenlerde
Nurum hazırlıklar nasil balım
Dinlen canımm :) hıhıı dedim yemekleri de hazırladık yarın pişer artık :) abim gece geliyo yüz yüze konuşaym dedi :) erkek arkadaşımın annesiyle konuştu işte :)Olsun olsun :) olcak o kadar ... sen annene dedin mi?
Hic napiyim canim eve geldim geleli uzaniyorum :)
Bizee seni sevirezAynen kizlar şükür yorucu islerim Bitti :) sizleri sevirem canlar
Kocası benim kadar olamaz
Kimdiniz siz hanfendi
Ne zaman geliyorlar ki?Dinlen canımm :) hıhıı dedim yemekleri de hazırladık yarın pişer artık :) abim gece geliyo yüz yüze konuşaym dedi :) erkek arkadaşımın annesiyle konuştu işte :)
Maşallah canım benim ilk erken falan olmazsa eylül ortalari sonlari ayni sayılır kuzum sağlıkla almayi nasip etsinYok canım 2. Olacak 11 yaşında bi tane kızım var bu da kızolacak Doğumun ne zaman
Şimdiden böyleyse evlenince yok olucak ozaman
Bizee seni sevirez
Haklisin arkadas baska koca baska
Yarin yarin ani oldu:)Ne zaman geliyorlar ki?
Olur tabii siz neysede beni bosladi
Yani ilk zamanlar olabilir ama gelir sensiz yapamaz oŞimdiden böyleyse evlenince yok olucak ozaman
Beni beni bihterini
Tanımadın öyle mi
Normal Doğum bekliyorsun cnm o zaman benim sezeryan olucak eylul un 6 sında nasip olursa DOĞUM yapıcamMaşallah canım benim ilk erken falan olmazsa eylül ortalari sonlari ayni sayılır kuzum sağlıkla almayi nasip etsin
Heyecanina ver ablasikocaya gidecek kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?