- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.001
Dimiiiiii amaaa mutlu olsun diyelim artik bizde bekleriz oni :)Şimdiden böyleyse evlenince yok olucak ozaman
Aaaaaaaaa anaaaa ayyyyy ben dahada heycanlandimmmYarin yarin ani oldu:)
Her zaman ben olcam
Yarın kocamla seni nasıl idare edecem ben
Yokk canım olamazKocası benim kadar olamaz
Evet en önemlisi mutlu olsun :) huzurlu olsun :) aradada bize baksin amaDimiiiiii amaaa mutlu olsun diyelim artik bizde bekleriz oni :)
Deli bu kızBurda küslük yok dedim gecenlerdezorla baristiririz sizi
Aslında bende tam bilmiyorum kuzum doktor belki sezaryan olursin dedi bebegimde riskler oldugundan sonlara belli olcakNormal Doğum bekliyorsun cnm o zaman benim sezeryan olucak eylul un 6 sında nasip olursa DOĞUM yapıcam
Kuzumm yemekler hazır işte perdeleri atıcam biraz sizle sohbetten sonra :) bide kotukları silicem :)Nurum hazırlıklar nasil balım
Benlede mutlu olsunDimiiiiii amaaa mutlu olsun diyelim artik bizde bekleriz oni :)
YarınNe zaman geliyorlar ki?
Ne riski canım bu arada cinsiyet neyyy isim neyyyy ayyyy çok soru sordum dimiAslında bende tam bilmiyorum kuzum doktor belki sezaryan olursin dedi bebegimde riskler oldugundan sonlara belli olcak
Şimdiden böyleyse evlenince yok olucak ozaman
Hayırlı olsun canımYarın
Ama isteme daha sonra işte napalımm nasıl yapalım konuşulacak yarın :)
Nur topu gibi kızımız olcak canimNe riski canım bu arada cinsiyet neyyy isim neyyyy ayyyy çok soru sordum dimi
Yaaaa yarin girer anlatirsin ama demi bize? Meraktan catlarimmm ... keske bi sinek olsamda omuzuna konsamYarın
Ama isteme daha sonra işte napalımm nasıl yapalım konuşulacak yarın :)
YapamammYani ilk zamanlar olabilir ama gelir sensiz yapamaz o
Evlen evlen kızına Serra ismini koycakmis daha ama beni de unutma
Evlenmiyom
Kuzumm Serraaammm balımmmBenim bihterim Serram derdi seni tanımadım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?