- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.061
Özlendin !!Biliyorum canım da vallaha bakmoyorm
Yok kuzu ya öle bişi yapmam vitamin ilaçları aliyom yemek yiyemiyom diye
Bi süzülmüşsün Kuzumm
Ama zayıflicam diye sağlıksız beslenmek yok
Inşallah canım Rabbinden baska sığınacak yok zaten ilk banada onlari dediler su aldım temiz geldi ardindan 4 aylikken bunlar çıktı kolalr bacaklar kisa ayaklar ice dönük kafada odem sirtta açıklık cenede sorun vs bunlarda doğuştan dedi aldirmadim 3 düşük yaşadım Rabbim bole nasip görmüş nediyim her komtrolde aynı seyler diyor dogmayinca bisi diyemiyom allahım yavrumu cektirmesin mucize versin diyom artıkCanım rabbime sığın benim kuzenimin oğluna da down sendromlu dediler kuzenim erkek düşünmekten kirpikleri bile dökülmüştü ama tüne de aldırmadılar şuan çocuk 7sınıfa gidiyor ve bursluluk sınavı kazandı...rabbim ne verirse güzel verir inşallah sağsalim alışın kucağına...bizim de kız olucak Masal Yaprak katıcaz inşallah
Yok kuzu ya öle bişi yapmam vitamin ilaçları aliyom yemek yiyemiyom diye
Ya kuzu ne bileyim bi bilsem dün küstü bugün gelicez dediKuzum neden böyle hemen tanisma randevusu verdiler ki. Iki ayaginiz bir pabuca girdi. Size de yazik günah
Yarin birkerede yaz hepsini kuzum aramiyalim
deliii deli deliiii kulaklari küpeliii
Ben heyecandan bisey yiyemem
Evet kuzu Dr verdiCanım doktor kontrolünde mi
Hic sorma alinti yapıyor m artık bir bak yine dolmuş tekrar biriktir mesajlaro:))))))Maşallah jet geyik
Hıı Hııı beni beniValla fark yok
Yağmur mu
Böyle çay kahve içmemeliyim mesela ben
Düşünlerden sonra aşırı düştü kanım
Başım dönüyor halsizlik uyku yapıyor
İlk defa duydum desem cnm
Benimde ekim başında olurdu
Düşmeseydi
Kız seni mı isteme anlamadım
Evet kuzu Dr verdi
Tamam canim
Ayy deli:))
Anlatırım kuzu konuşuruz inşallah geç gitmezler sanırım zaten konuşuruz inşallah :)
Hı
Hıı Hııı beni beni
Canım rabbimin mucizesi çok ben inanıyorum inşallah çok tatlı bi bıdık olacakInşallah canım Rabbinden baska sığınacak yok zaten ilk banada onlari dediler su aldım temiz geldi ardindan 4 aylikken bunlar çıktı kolalr bacaklar kisa ayaklar ice dönük kafada odem sirtta açıklık cenede sorun vs bunlarda doğuştan dedi aldirmadim 3 düşük yaşadım Rabbim bole nasip görmüş nediyim her komtrolde aynı seyler diyor dogmayinca bisi diyemiyom allahım yavrumu cektirmesin mucize versin diyom artık
Uyuyamam ki)))Oh maşallah ellerinize sağlık canım aman guzellik uykunu al kem gozlerler cikma:)))
Ahahha hic sorma hayal edebikiyorum o heyecani :))))
Vahvah büyük bir risk ettin bencede üzerine düşmekte haklısın:))))
Bildirim patladı benimHic sorma alinti yapıyor m artık bir bak yine dolmuş tekrar biriktir mesajlaro:))))))
O da artik ayri kalmak istemiyorYa kuzu ne bileyim bi bilsem dün küstü bugün gelicez dedi
Acısını çıkarıcam bu haftanın diyo daha
Bir hafta konuşmadın benimle dedm
Daha ne cezası
Yazarım canımm inşallah :)
Kahve su sütle destekliyorum ama canım istemiyor minigim
İmprly B12 için dil altı verdi bana balık yağlı bişi daha verdi kuzum folik asit için verdiHangi doktor
benim herşeyim düşük
Kan ilacı troid ilacı içiyorum
b12 iğnesi yaptırıyorum
Sen neler kullanıyorsun
O kacan kendini bişi sanması bak ben vazgecilemiyorumhahah
Rabbim ol demesi kolaydırCanım rabbimin mucizesi çok ben inanıyorum inşallah çok tatlı bi bıdık olacak
Bunları ne için hangi doktor verdiİmprly B12 için dil altı verdi bana balık yağlı bişi daha verdi kuzum folik asit için verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?