Yarın
Ama isteme daha sonra işte napalımm nasıl yapalım konuşulacak yarın :)
Kuzum neden böyle hemen tanisma randevusu verdiler ki. Iki ayaginiz bir pabuca girdi. Size de yazik günah
Yarin birkerede yaz hepsini kuzum aramiyalim

Yapamamm o bir tane geç buldum erken kaybedemem
deliii deli deliiii kulaklari küpeliii

Ayneeeeen yarin en az bir kilo cekirdek citlarim okurken burayi
Ben heyecandan bisey yiyemem

Adana ya gel Adana ya
Valla fark yok

Ya aslinda her sene ordayiz ... ama sanki agustos sonu biraz iniyor gibi hava ben öyle hatirliyorum en azindan arada sirada bi yagmur yagiyorn
Yağmur mu

yapalim yapalim da antalya belediyesi bizi kovmasin sonra

Canim biz eylülün ortasinda belki gideriz. Daha rezervasyon yapmadik.. yani belli degil daha. Antalyada bi hotele gideri diye düsünüyoruz bakalim artik

Valla gelirim kaç saat acaba bı günlüğüne kaçarım belki

Valla nolucak halimiz bilmiyorum :))
Böyle çay kahve içmemeliyim mesela ben
Düşünlerden sonra aşırı düştü kanım
Başım dönüyor halsizlik uyku yapıyor

Kizlar dogum kontrol hapimi sanpuanima koydum sacim uzasin diye. Deneyen var mi daha önce?
İlk defa duydum desem cnm

Normal Doğum bekliyorsun cnm o zaman benim sezeryan olucak eylul un 6 sında nasip olursa DOĞUM yapıcam
Benimde ekim başında olurdu
Düşmeseydi
Yarın
Ama isteme daha sonra işte napalımm nasıl yapalım konuşulacak yarın :)
Kız seni mı isteme anlamadım

Hepsini anlatırım kuzu yarın :) inşallah :) ama yok annesini çok seviyorum. Tatlı dilli güler yüzlü. Sessiz sakin öyle :) babası da öyle :)
Neler olcak bizde bekliyoruz kv nasıl biri anlascakmi sevcekmi gulermi suratsizmi teyzeler gelcek yarin curcuna:))) N Nnuurrr bekliyoruz

Kuzumm yemekler hazır işte perdeleri atıcam biraz sizle sohbetten sonra :) bide kotukları silicem :)
Oh maşallah ellerinize sağlık canım aman guzellik uykunu al kem gozlerler cikma:)))
Ayneeeeen yarin en az bir kilo cekirdek citlarim okurken burayi
Ahahha hic sorma hayal edebikiyorum o heyecani :))))
Onu evlendirecek diye banka soyuyudum :))
Vahvah büyük bir risk ettin bencede üzerine düşmekte haklısın:))))

Canım rabbime sığın benim kuzenimin oğluna da down sendromlu dediler kuzenim erkek düşünmekten kirpikleri bile dökülmüştü ama tüne de aldırmadılar şuan çocuk 7sınıfa gidiyor ve bursluluk sınavı kazandı...rabbim ne verirse güzel verir inşallah sağsalim alışın kucağına...bizim de kız olucak Masal Yaprak katıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…