• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona yorumlar bukadar akilsiz yani kus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende ister istemez üzülüyorum ama elden gelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.
Aman kuzu senden uzak Allah'a yakın olsun bence bırak oğluyla konuşsun benimki de öyle önceden ndn aramaz neden konuşma, diye takıyordum şimdi o dşyo neden aramıyon diye :D bosver bir gün anlarda iş işten geçmiş olur salla sn kendine esşine önem ver onlar dışarda kalıyor

Günaydın kızlar ❤❤❤

Uleyynnn birinizin de aklina gelmemişim ne etiket var ne bişey nereye kayboldu diye merak bile etmemissiniz alacağınız olsun zaten hormonlar tavan :KK34:
Canım seni unuturmuyum ben hiç bunlar unuttu seni gece toplu aldattilar beni :KK64:

Back
X