- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #16.901
FazlasıylaBakk!! Bu olmadi simdi asabilik var o zaman ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FazlasıylaBakk!! Bu olmadi simdi asabilik var o zaman ..
Girmeyecek mi o smdş yaa kaç gün tatil ?Demi yaaaa bende özledim resmen keyif yapmaya gitti bileydim dün daha cok cene calardim onla![]()
Vaaayyy omgood kullanılıyorm
Sevgilimin yokluğunu gideriyom şımarma yani sonra![]()
Vallahi bilmiyorum tatile gidiceni bugün sabah ögrendimGirmeyecek mi o smdş yaa kaç gün tatil ?
Çocuk yapcakto dmiO simdi fantazi yasiyordur kocisiyle![]()
![]()
![]()
Ahahahhahaha hadi bakalımVallahi bilmiyorum tatile gidiceni bugün sabah ögrendimgelir ama o kocisi uyutup gelir interneti varsa
![]()
EveeeetttÇocuk yapcakto dmi![]()
Kız yerim ama ben bunuRossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)
Kulaklari çınlayasıca..Eveeeetttinsallah bu tatilde ücüze hamile kalir
![]()
Kuzum benim hepiniz icin gecerliKız yerim ama ben bunu![]()
Polislik istiyorum ya esneklikten Ziyade biraz formda olayım mekik şınav bunlar zorlamasın istiyorum canım :)Kuzum sen zaten zayiftin değil mi? Pilates yapsan olmaz mi..??
Ahhahahahaha aynenMesaide o zaman...![]()
aminnnnnn inşşşşç ye rabbimmmmmEveeeetttinsallah bu tatilde ücüze hamile kalir
![]()
Neden tavsiye veremicekmiş ki onu saapamadm benKız yerim ama ben bunu![]()
Yap kızz :)Bende yapiyim o zaman![]()
Yani kuzum simdi bdv bölümünde tabimadigim insanlar istedigim gibi yorum yapiyorum tavsiye veriyorum ama ben seni simdi cidden cok seviyorum ve evliligine birsey diyemem söyle yap böyle yap diye :) sonra kötü olursunuz ben vocdan azabindan ölürüm. bide aklimin sarmadigi seylerdir belki :) ben cogu zaman söylücek birsey bulamiyorum :)Neden tavsiye veremicekmiş ki onu saapamadm ben![]()