• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese selamm ...
Pazardan geldim oğlanı okuldan aldım şimdi yemek telaşı,
9 a kadar bütün isimi bitirip çocukları uyutup çayı demlemiş olmam lazim:halay:
Dizimin yeni sezonu başlıyor.
ay çok heyecanlıyım :süslü:
Oh oh herkeste yemek telaşı, kocamın yanımda olmadığı nasıl belli ya yemek yapma saatlerini bile unutmuşum :KK14: Hangi diziiiiiiiii ?

Kocan nerde ki cano?:110:

Kadın :süslü:
Ay ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum :KK14:

Ay ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum :KK14:
Ben sana herşey olirm üzülme :D
Konusu biraz dram ama çok güzel iki çocuğuyla tek başına mücadele veren hasta bir kadın

Napim arkadastaydim şimdi geldm canmmm bende kadın var onu bekliyorum fox da sabırsızlıkla :KK70:

Bende hem kadınciyim hemde ufak tefek cinayetlere bayılıyorum napcam ya :KK43:

Al benden de o kadar :)

Yaaa kadını hiç bilmiyorum ben.. Ufak tefek cinayetleri izleyin yaa banane banane :KK73: Merve Aksak nasıl kızlar bir kaşık suda boğmalık değil mi ? :KK70:Yeni sezonda güzel başladı...

Ben sana herşey olirm üzülme :KK70:
Konusu biraz dram ama çok güzel iki çocuğuyla tek başına mücadele veren hasta bir kadın
Kızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım ha :KK70:Kıymetlim benim..
Güzelmiş konusuda hayatım dram olmuş ayol bide onu izlersem yandım :KK70:

Kızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım ha :KK70:Kıymetlim benim..
Güzelmiş konusuda hayatım dram olmuş ayol bide onu izlersem yandım :KK70:
Ben nasıl agliyorm bi bilsen :D ben bastan 33 bolumu bir solukta ağlayan aglaya izledm :D eşim isteyken :D bi gelirdi gözler sis noldu derdi dizi izledm hay senin aklını Seveyim kadın derdi :D

Back
X