• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı sınıf peki şuan
4 okutuyorum. 2 yıl üst üste 4 geldi başka bir okula geçiş yapınca. Baya kanıma işledi 4 okutmak artık :KK45: Bir tek 1 okutmak nasip olmadı daha.. Ama okuma yazmada da özel ders vermişliğim var onu da yaptım sayılır. Senin minikler kaça gidiyor ?

Ay ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum :KK14:
Kiyamam ya:110:
Allah kavuştursun canım..
Sen tek mi kalıyorsun ?

Ay gıcık oluyorum ya ona :KK70: oyaya da gıcık oluyorm :KK70:
Sen bir tek bana gıcık olma bebişim onlara gıcık olabilirsin :KK22: Nasıl kendime pay çıkardım yine ama ibretlik performans :KK70: Yaa Oya'ya bende ayarım Merve'nin elinden aldı kocasını bide çocuk yaptı iyi mi. Bdv'ye konu açsa taşlanır ayol :KK70:

Kiyamam ya:110:
Allah kavuştursun canım..
Sen tek mi kalıyorsun ?
Kıyamayın banaaa :KK61:Tek sayılmam akrabalar yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar. Ama eşin olmayınca kim olursa olsun tek hissediyorsun malesef.. Zor yani, daha 1 ay bitti. 3 ay daha var...

Sen bir tek bana gıcık olma bebişim onlara gıcık olabilirsin :KK22: Nasıl kendime pay çıkardım yine ama ibretlik performans :KK70: Yaa Oya'ya bende ayarım Merve'nin elinden aldı kocasını bide çocuk yaptı iyi mi. Bdv'ye konu açsa taşlanır ayol :KK70:
Ayy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki) :D :D
Aynen oya çok berbat merve de serhani hic sevmemiş ama sırf zengin diye tavlamis ayar oluyorm öyle insanlara

Ayy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki) :KK70: :KK70:
Aynen oya çok berbat merve de serhani hic sevmemiş ama sırf zengin diye tavlamis ayar oluyorm öyle insanlara
Yaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bende :KK70::KK70: Vallahi gerçekleride var onların hayatta dizi deyip geçmemek lazım. Kocalara sahip çıkın kızlar kocalar önemli :KK53:

Yaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bende :KK70::KK70: Vallahi gerçekleride var onların hayatta dizi deyip geçmemek lazım. Kocalara sahip çıkın kızlar kocalar önemli :KK53:
Ahhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabiki :D
Ayyy zincir mi taksam adama ya da bi sinyal , cip falan :p

Ahhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabiki :KK70:
Ayyy zincir mi taksam adama ya da bi sinyal , cip falan :p
Yaaa @umudu beklemek 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammm:deli: Sana yanlış yapacak adamın alnını biz karışlarız hiç çipe mipe para harcama. Sen şüphelen gerisi bizde 007 Brunello Bond :KK59:

Yaaa @umudu beklemek 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammm:deli: Sana yanlış yapacak adamın alnını biz karışlarız hiç çipe mipe para harcama. Sen şüphelen gerisi bizde 007 Brunello Bond :KK59:
Ayy aynen o bizi aşıyor maşallah :D
Oyy siz varken asla sırtın yere gelmez :D oyarm valla adamı lesini çıkarır bir daha oyarm o kdr psikopatm :p hep beraber bunu yapabiliriz senin içinde de bi psikopat gizli bunu biliyorum :D

Back
X