• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oy yerim canım arkadaşım benim ❤️ sen okadar inançlı bir kadınsın ki okadar güçlü bir kadınsın ki rabbim yuzlerimizi guldurcek unutma olur mu ben her zaman yanındayım unutma kuzucugum benim
Sağol kuzum iyiki varsınız bende senin yanındayım inşallah birgün bak bende senin yanına girdim çocuk hasreti ama herseyde Hayır var ben suan çocuk falan olsada allahım hayırlısı ise versin diyom çünkü zor günler geçirdim hamileyken de versede vermesede allahim bildiği var.

Hep iki uc katli bahceli koy yeri gibi apartmanlar var da merkezde ilerlerde benim yer bole bende 3 kat disardan giriyom evime merdiven distan arkabahcemde marul ispanak nar maydonoz pirasa altimdaki ev sahibim eker hep bole kendi bahceleri ekerler herkes cok beğendim bende ikisene o k du ankaradan geldik eşimle ailemiz orda bizim.
Ayy cok guzell yaa kiymetini bil canim Eşinin işi mi orada ?

Evet kızım için kuyruğa girersiniz bende
Hep iki uc katli bahceli koy yeri gibi apartmanlar var da merkezde ilerlerde benim yer bole bende 3 kat disardan giriyom evime merdiven distan arkabahcemde marul ispanak nar maydonoz pirasa altimdaki ev sahibim eker hep bole kendi bahceleri ekerler herkes cok beğendim bende ikisene o k du ankaradan geldik
Hep iki uc katli bahceli koy yeri gibi apartmanlar var da merkezde ilerlerde benim yer bole bende 3 kat disardan giriyom evime merdiven distan arkabahcemde marul ispanak nar maydonoz pirasa altimdaki ev sahibim eker hep bole kendi bahceleri ekerler herkes cok beğendim bende ikisene o k du ankaradan geldik eşimle ailemiz orda bizim.
Oh Gülom ne ne şanslısın ha biz betonlar arasında sıkışıp kaliyoz valla

Sağol kuzum iyiki varsınız bende senin yanındayım inşallah birgün bak bende senin yanına girdim çocuk hasreti ama herseyde Hayır var ben suan çocuk falan olsada allahım hayırlısı ise versin diyom çünkü zor günler geçirdim hamileyken de versede vermesede allahim bildiği var.
Rabbim büyük kuzum biz en güzel şey için sınav veriyoruz unutma ❤️

Ayy cok guzell yaa kiymetini bil canim Eşinin işi mi orada ?
Esim bartinli karabukdende bartin 1 saat köyü sever yakin oldugundan buraya tasindik burdada akrabalari var tabi halalari amcalari birsuru arada bir giderim ankaradalar aileler 2 3 saatlik yol orada sknti yok yani bi sene oturdum kayinvakidemle.

Esim bartinli karabukdende bartin 1 saat köyü sever yakin oldugundan buraya tasindik burdada akrabalari var tabi halalari amcalari birsuru arada bir giderim ankaradalar aileler 2 3 saatlik yol orada sknti yok yani bi sene oturdum kayinvakidemle.
Ne güzel canım ..
1 saat icinde hem şehir hem köy hayatı yasayabiliyorsun ...cok isterdim walla bende öyle bir yerde yasamak

Aynen canım güçlü ol sende balım sen neler yaptın havalar güzel buaralar islerini yaptın mi utu falan.
Yaptım kuzucum c,tesi bir dip köşe gidicem bidaha temizliğim biticek halilarimi verdim yıkamaya kişa hazırlıklar bitti havalar anormal gidiyo kuzucum ya bu gün güzel bir gün soğuk

Yaptım kuzucum c,tesi bir dip köşe gidicem bidaha temizliğim biticek halilarimi verdim yıkamaya kişa hazırlıklar bitti havalar anormal gidiyo kuzucum ya bu gün güzel bir gün soğuk
Buhafta hep sıcak olcak lastirma sicaari derler sonra kış gekiy temelli:) son genel isler

Ne güzel canım ..
1 saat icinde hem şehir hem köy hayatı yasayabiliyorsun ...cok isterdim walla bende öyle bir yerde yasamak
Aynen bi gorsen koylu insanlar cana teyzeler hep el birlik hersey yalarlar sehirde yok ole kimse kimseye kapı acmaz korkar oldu mahallem çok i yi güzel yere düştüm.

Back
X