• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çevremde buralarda genelde çocuk sallayan anneler olduğu için anlıyorm seni umarim kısa zamanda düzene girer balım bende 3 düşük yaşadım bitanede yeni dogum yaptım 2 hafta oldu vefat etti kizim çocuğum yok 1 ay yaşadı. Karnimda sorunlar vardi aldirmadim dogarkende bir ay kuvezde kaldi nefesi tetmedi kalbi durdu.
Benimki sallamayi sevmiyo kesinlikle,emerek uyuyo canim..Cok uzuldum yasadiklarina,sen gercekten de tatli bi annesin.Allah im insaallah sana sıkı sıkı tutunacak bebisler nasip eder.
Annem de bizden once cok dusukler yasamis,sonra bir baslamisiz gelmeye arka arkaya:)

Bizde ışıkların köşede var gözde künefenin karsisinda orda yiyoruz ciğeri hep harika yapıyorlar. Biz yaptırıp sahile gidiyoruz esimle daha güzel oluyor :)

Şu trenin geçtiği yöne doğru gidiliyor orayı mı diyorsunuz sahil olarak ? Oraya gitmiştim 14-15 yaşlarımda sanırım bir iki defa mangal yapmıştık. :KK48:

Back
X