- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.421
Iki cocukla cook zor :) payasin bi piknik yapılan yer güzel zaten gerisi boş denizi bile pisİnşallah gelirim bende bize beklerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki cocukla cook zor :) payasin bi piknik yapılan yer güzel zaten gerisi boş denizi bile pisİnşallah gelirim bende bize beklerim![]()
İyi diyelim iyi olalım tatliannem bnim ssen nasılsın iyimisin
Şükür bende iyiyim kuzum bişiler yiyorum.İyi diyelim iyi olalım tatliannem bnim ssen nasılsın iyimisin![]()
Karabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.Şuan Karabük'tesiniz.. Karabük nasıl bir yer insanları? Öğrencilere uygun bir yer mi ? ((Ben İstanbul'a yakın yerleri yazmak zorundayım erkek arkadaşıma yakın olmam için uzak olmamı istemiyor. Kendisi İstanbul'da okuyor.. ))
Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.Maşallah canım ..
O samimiyeti bulmak hissetmek çok önemli.
Bende 8 senedir adam akıllı bi komşu bulamadim. Komşularım var yok değil ama ayda yılda bir anca gidip geliriz.
Ben böyle.cok samimi olacağım yediğimiz ictigimiZ ayrı gitmeyen kafa yapılarımızın uyuştuğu bir.arkadas çok isterdim ama yok malesef. Hep derim ki 50 tane olana kadar 1 tane olsun temiz olsun ...
Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzumAah benim minik prensesimm yaa beni buralara cagirmiss kurban oldugumİyiyim guzelligim sen nasil sin neler yapiyosun fistikk
![]()
Kiz bykoala senmisin balimCanimmmm günaydın nasılsın BN yeni gordm![]()
Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzumGünaydın biraz geç oldu
İyiym canım sen nasılsın
Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.Günaydın cnm yeni uyandım iyiyim cok şükür.sen napıyorsun nasılsın ?
Denk gelemiyoruz bu ara nasılsın![]()
Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balımKuzum benim nasılsın napiyosun
Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.Ben hamilelik nezlesi olmuşum![]()
Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisimBenimki sallamayi sevmiyo kesinlikle,emerek uyuyo canim..Cok uzuldum yasadiklarina,sen gercekten de tatli bi annesin.Allah im insaallah sana sıkı sıkı tutunacak bebisler nasip eder.
Annem de bizden once cok dusukler yasamis,sonra bir baslamisiz gelmeye arka arkaya:)
Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.Günaydın iyiyim sen nasilsin
Nasil gidiyor balim hamislikGünaydın canısı
Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.Ayyyy tatlım yorgunluktan uyumuşum valla sen neler yapıyorsun bakalım
İçerim canım benim çok sağ ol :))Karabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.
Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum
Kiz bykoala senmisin balim
Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzum
Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.
Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balım
Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.
Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim
Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.
Nasil gidiyor balim hamislik
Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.
Hamislikte cekiomez kısa denk gelince hastalik baslar:)İçerim canım benim çok sağ ol :))
Kolay gelsin cnm şükür ikimizde iyiyiz cnımKarabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.
Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum
Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.
Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim
Denizini bilirim oraya da bir defa gittik deniz anası vardıIki cocukla cook zor :) payasin bi piknik yapılan yer güzel zaten gerisi boş denizi bile pis
E arsuz da deniz yani :) bize uzak kalıyor orası bide ben cok kıskanıyorum eşimi oraya gitmek istemiyorumDenizini bilirim oraya da bir defa gittik deniz anası vardıBiz genelde arsuz plajına gideriz .
Ayy yok kiskanmasin daha fazla ne çektim ben ondan bi bilseeeennArsuz bize yakın hemde severek gideriz.. Kıskanmayın canım kıskandırın![]()
Ben sevgilimin kıskanmasını seviyorum..Ayy yok kiskanmasin daha fazla ne çektim ben ondan bi bilseeeenn![]()
Abartmadigi sürece güzel canım. Ama benimki abartıyor. Birlikte büyüdüğüm kuzenlerimle bile görüştürmüyor hatta bununla kalmayip cocukluk fotoğraflarımızı bile yok etti. Sosyal medya kullanmak yok. Tesettürlüyüm ama mesela azicik bilegimin üzerine açılsa kolum büyük olay yapar. Bu da beni bunaltıyorBen sevgilimin kıskanmasını seviyorum..
Bu güzel bir şey yaa![]()
Evet canm bnmmm nasilsnKarabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Karabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Valla canım biraz zor geçiyor kasık ağrıları miğde bulantıları her işi yapama ve tabiki birşey olur korkusu var rabbim yardım etsin
Aynen bitti sayılır isler kisa bolbol dinlenirim.T Tatlianne20 bende iyim fistigim yemek yapiyorum simdi
Sen uyu dinlen bol bol yorma hirpalama kendi cok yoruldun son zamanlarda cunku![]()
Kiyamam melegime yanında olsam bakarım sana.
Ev isi kısa temizlikCanolarrr nasilsinizz??