- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.241
teli gomse ii beni gomer ahahaAynen mezara gomer heral teli ahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teli gomse ii beni gomer ahahaAynen mezara gomer heral teli ahah
Ben olsam girdim diye. Ilan ederdim heral:)Kiz vallah onuda merak ediyorum oda iyidisen sandim bi an :)
Kacirdin bacimmmm :)))iste sirf meraktan 2 dkligna selam bay bay der cikardim![]()
Anla yani üstü kapalı benide:))))teli gomse ii beni gomer ahaha![]()
Hahahahahahaha ayyy sen cok tatlisin tam tatliannneeeBen olsam girdim diye. Ilan ederdim heral:)
saka bi yana ama merak etim ya nasi bisidi diyeDaha neler![]()
Aaaa o kadar yazan oldu ki basim döndüBendim o![]()
Ortaya yaz bari gruptaki nesli terelelli diyeHahahahahahaha ayyy sen cok tatlisin tam tatliannneee![]()
zaten terelellide girer girmez kendini ifsa etti sildi ama ben gördümmmm
![]()
Bakınıyorum kuzu .. sen adamı uyutmuşsun burda olduğuna göreReyyan__ napiyon kuzu.
Kiz adini söylemedim tühhh bi pot daha kirdinOrtaya yaz bari gruptaki nesli terelelli diye![]()
Bilir herkes adimi canim zaten bilmeyen yohki benim onceki nickim neslihan3434 duKiz adini söylemedim tühhh bi pot daha kirdin![]()
Eee..!! Sona kalan dona kalırsaka bi yana ama merak etim ya nasi bisidi diye![]()
ahahGuruba girip cikiliyordu bir kadin daha vardi esi görmesin diye girip cikicakti aslinda![]()
Istanbulda mi yasion nesli?Bilir herkes adimi canim zaten bilmeyen yohki benim onceki nickim neslihan3434 du
Geyigi baslatan oyduuuuu
Sende gruptamiydin
Yes yas adres verem yanima gelinIstanbulda mi yasion nesli?
Ben istanbula hic gitmedimYes yas adres verem yanima gelin![]()