• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsi bir kullanmak zarar olur zaten arayla plur kurler soga kuru 15 gunde bir icersin sabah aksam taze sonra botince boraz ara verip sonrada maydonoz havuc ara ara ke ine fazlasida zarar ben bu ay kullanayimdedim soga suyunu 4 5 gun kullandim 3 4 gun ara ara leke geldi borakdim sebebini bilemedim.
Yumurtlamam yakın oldugu için bu kadar yüklendim belkide zarar verdim kendime bilmiyorum. Kısmet

Bir gün olacak. Umut etmekten yoruldum çünkü Allah’a bıraktım ol ne zaman derse o zaman olacak. Üstüne düşünce stresten olacağı varsa da olmuyor . Zaman herşeyin ilacı demişler . Sağlıkla gelsinler yeterki :KK200:
Aynen öyle canım nendensin yani mantik harika allah nasip ederse kuzum

Tesekkurlerr. Dusuk yaptim 8 gun oncee simdi ise cok kanamam varr cok hastaydmm kan verdiler serum taktilarr uyumamann gerek dediler . Simdi serum bitti uyuyablrsn dedler ama uykum kacti ..
Büyük geçmiş olsun canım rabbim inşallah birdaha nasip eder bura aynen kafa dağıtmak icin güzel sohbet alanı.

@ hayallerim ben bu sonuncuyu 2 aylikken sorunlu dediler herseyi yani aldir yasamaz olur sakat vs yani allah nasip ettiyse aldirmam dedim bunu rabbim 1 ay nasip etti demekki olmuyorsada allahin bildiği var zorlamamk gerek.

Tekrardan geçmiş olsun canım ya . Baya sarsmış seni ki bu zamana kadar çıkamamışsın hastaneden. Tez zamanda sağlığına kavuşursun. :dua:
Evet cook. Kotuydum kendimi harab ettim . Taki bu duruma dusunce ye kadar kizlar varya sabah oluyorum zannetm artk o kadar kotuydum elim ayagm tutmuyodu.. Allaha sukr simdi daha iyim

Back
X