- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.921
Kendine vermişsindir Kuzum tek tek baktınmı diğerlerine çıkıyor kimin kime verdiğiBotane kullandim ikinci bilmiyon cikmadi ama oylar gozukdu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine vermişsindir Kuzum tek tek baktınmı diğerlerine çıkıyor kimin kime verdiğiBotane kullandim ikinci bilmiyon cikmadi ama oylar gozukdu.
Sendemi yaptinAyy valla oylara girip girip geldimi diye bakmaktan olsa gerek![]()
Ya aynen:)Kiz
Sendemi yaptin![]()
Evet canım ben taaaa başladığında yaptım ekledimKiz
Sendemi yaptin![]()
Yok bakmadim gozukuyormu nerden bakcam.Kendine vermişsindir Kuzum tek tek baktınmı diğerlerine çıkıyor kimin kime verdiği
efferinnnBen kendime verdim))
Masaallah caanim benim hakeden kazansin ne zman belli olcak sonuclarEvet canım ben taaaa başladığında yaptım ekledim![]()
iy geceler ablammHayırlı geceler canım.
Canım oylama tablosunda çorbanın yanında oylanma yazıyor tıkla kimin sana verdiğini görürsünYok bakmadim gozukuyormu nerden bakcam.
Sanırım 28 i diye biliyorum yine yanlış olmasında inşallah canımmMasaallah caanim benim hakeden kazansin ne zman belli olcak sonuclar
6 gun var ben sondan 1. olmasam iydirrSanırım 28 i diye biliyorum yine yanlış olmasında inşallah canımm
Ben ikinci oyumu kullanamadim tüh basta oluyordu dem8 bidaha olmazCanım oylama tablosunda çorbanın yanında oylanma yazıyor tıkla kimin sana verdiğini görürsün
Benimde korkum oo6 gun var ben sondan 1. olmasam iydirr![]()
Oy vermeyemi 6gun6 gun var ben sondan 1. olmasam iydirr![]()
Dene birBen ikinci oyumu kullanamadim tüh basta oluyordu dem8 bidaha olmaz
Oy vermeyemi 6gun6 gun var ben sondan 1. olmasam iydirr![]()
Oylama 28inde bitiyo diye biliyorum canımcımmmmOy vermeyemi 6gun
Deniyom olmuyor sorum bi.Dene bir
Sor yarın nevo ablaya bi kız belki vermişsindir sen sırayla çorbalara bak bakım bi dediğim gibiDeniyom olmuyor sorum bi.