• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaannn olsun ya maksat eylenmek benim icin ama hic yoktan 2 3 tane oy alayimda en azindan rezil olmayayim barii :KK45::rolleyes:
Aynı düşüncedeyim valla kalbim atıyo küt küt .eşimede rezil olcam birinci olamazsan alırım bamyanın parasını der yıkıldım gülmekten:KK70:

o an neler cekiyodum bi bilsen misafirler var ben elimde tel esim isaret yapiyo teli birakyom aklim telde geri alyom 1dk ugrasyom geri brakyom en son gitilerde yapabildim:halay:
Bende durup durup özele bakıyorum yazsammı birde oyalamayayım diyom :KK70:

Ahahhaah allah nediyim benimki bilmiyor bilse ne ozenerek sunumlar yaparım da burayo bilse malzeme aldiririz da iste :)
Bende ona benimde el emeğin var maşallah yedin bende parasını istiyom dedim gitti çiğköfte aldı geldi benim için paradan değerli gibi olunca:KK70:.. Niye bilmiyor gıı adam ;)

Bende ona benimde el emeğin var maşallah yedin bende parasını istiyom dedim gitti çiğköfte aldı geldi benim için paradan değerli gibi olunca:KK70:.. Niye bilmiyor gıı adam :KK66:
2 senete yakin kk uye bilmez kuzum demedim ozelimi paylastim sorunlar bastan bende gerek duymadim baktimi bikir okudumu uye bilmez.

Back
X