- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni takip ettim hep bi paylaşsa artık diyekiz bnde ugras ugras zaten beni bekliyodu nevoş son 1 saat dedi 5 dk kala yukledim yoksa hice gidiyodu emegim
Aynen kuşum zaten ikimizde en son yaptik bizde durduk durduk son gunu bulduk vala:)Kıyamam sana ya Balcum artik bodakine kafamiza yatarsa ozenerek YAPARIZ:)
Aynen biran strest ettim ama hem ogrenmisde oluyoz sunumu malzemem oldukca kolaysa katilirim musaotte olursam:)heyaaa bileydim onceleri hep katilirdim bundan soraa ama yapabilcegim seyler olunca katilcam hep bakalim![]()
Ben bastan aldim katıldım da ankaraya gittim 15 gun ordaydim geldim adamada 3 4 gun canım cekti diys dıye aldirdik:)Aynen kuşum zaten ikimizde en son yaptik bizde durduk durduk son gunu bulduk vala:)
o an neler cekiyodum bi bilsen misafirler var ben elimde tel esim isaret yapiyo teli birakyom aklim telde geri alyom 1dk ugrasyom geri brakyom en son gitilerde yapabildimBende seni takip ettim hep bi paylaşsa artık diye![]()
Aynı düşüncedeyim valla kalbim atıyo küt küt .eşimede rezil olcam birinci olamazsan alırım bamyanın parasını der yıkıldım gülmektenAmaannn olsun ya maksat eylenmek benim icin ama hic yoktan 2 3 tane oy alayimda en azindan rezil olmayayim barii![]()
Cevap gelmedi kuzum ama verilmiyor ya oylar açıldı yani sonucda.Veremiyonmu . buarada berabereyiz şuanda![]()
insalah kuzum ya eglenyo insan guzel oluyoAynen biran strest ettim ama hem ogrenmisde oluyoz sunumu malzemem oldukca kolaysa katilirim musaotte olursam:)
Bende durup durup özele bakıyorum yazsammı birde oyalamayayım diyomo an neler cekiyodum bi bilsen misafirler var ben elimde tel esim isaret yapiyo teli birakyom aklim telde geri alyom 1dk ugrasyom geri brakyom en son gitilerde yapabildim![]()
Ahahhaah allah nediyim benimki bilmiyor bilse ne ozenerek sunumlar yaparım da burayo bilse malzeme aldiririz da iste :)Aynı düşüncedeyim valla kalbim atıyo küt küt .eşimede rezil olcam birinci olamazsan alırım bamyanın parasını der yıkıldım gülmekten![]()
Kuzum nevos abla uyuyor .yarın yine sor bakım bi olsun.Cevap gelmedi kuzum ama verilmiyor ya oylar açıldı yani sonucda.
ahahaAynı düşüncedeyim valla kalbim atıyo küt küt .eşimede rezil olcam birinci olamazsan alırım bamyanın parasını der yıkıldım gülmekten![]()
olsun artik sonucda yaptin cnm ellerne saglik tekrardan :)))Ben bastan aldim katıldım da ankaraya gittim 15 gun ordaydim geldim adamada 3 4 gun canım cekti diys dıye aldirdik:)
Rumeysam ot marul hatirliyonmu:))Anlamadim kuzum ya
Bende ona benimde el emeğin var maşallah yedin bende parasını istiyom dedim gitti çiğköfte aldı geldi benim için paradan değerli gibi oluncaAhahhaah allah nediyim benimki bilmiyor bilse ne ozenerek sunumlar yaparım da burayo bilse malzeme aldiririz da iste :)
sinirden catladim ya zaten 1.konum yarida kaldi oylece sora 2.konuyu acinca o msja kapandi tasindiBende durup durup özele bakıyorum yazsammı birde oyalamayayım diyom![]()
Ikimizinde kuzum♥olsun artik sonucda yaptin cnm ellerne saglik tekrardan :)))
Keşke gelebilseniz yaparımahahasenin tarifde iydi ama hic bamya yemedim
2 senete yakin kk uye bilmez kuzum demedim ozelimi paylastim sorunlar bastan bende gerek duymadim baktimi bikir okudumu uye bilmez.Bende ona benimde el emeğin var maşallah yedin bende parasını istiyom dedim gitti çiğköfte aldı geldi benim için paradan değerli gibi olunca.. Niye bilmiyor gıı adam
![]()