• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramız iyidir ya gerektiği kadar mesafeliyiz :)

Annemi özledim ya boşver kv'yi :KK70:
Benimde lv gelir herseye boraz kislancligi var herseyde o bemde esim hatri için ses etmem oda annesini biakiyor herseyde one surer benim annemde ben susturuyom hatrim icim uzulmeyim diye biraz geride gelri herseyde ama hastane olsun yatim edeyim kv kalıyor.

Benimde lv gelir herseye boraz kislancligi var herseyde o bemde esim hatri için ses etmem oda annesini biakiyor herseyde one surer benim annemde ben susturuyom hatrim icim uzulmeyim diye biraz geride gelri herseyde ama hastane olsun yatim edeyim kv kalıyor.
vala ben torun oldugundan beri el ustundeyim her pazar gidyorum cunku 1 2 defa gitmiyim hemen kotu olrum

vala ben torun oldugundan beri el ustundeyim her pazar gidyorum cunku 1 2 defa gitmiyim hemen kotu olrum
Bende ben iyiysem iyiler cunku herseyime kosarlar ama kvem hep ben yapim diyor annemi kiskaniyor da artik ses etmiyom çünkü daha 3 elti alicak ilk benim illaki yakami kurtarır onlarlan ugrasir belki:)

Back
X