- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.341
Profilde herkese yetosmek zor oluyor unuttuklarimda okuyor burdan toplu katliam yapiyom etiket guzel kaynatiyoz iyi oluyor:))).

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilde herkese yetosmek zor oluyor unuttuklarimda okuyor burdan toplu katliam yapiyom etiket guzel kaynatiyoz iyi oluyor:))).
İyi orda kalsın zaten kimliğini orda bırak öyle gelYok canım yaaa sohbette diyet yok bende
Kaptanlıgım orda gecerli![]()
Sukur yine sağlık olsunda:)Doğru bide o var kuzum
Daha önce aktif değildi burası baktımda bugün iyi hareketli :))Profilde herkese yetosmek zor oluyor unuttuklarimda okuyor burdan toplu katliam yapiyom etiket guzel kaynatiyoz iyi oluyor:))).
:) :*Sukur yine sağlık olsunda:)
Tamam hatta kaptan yazımı kaldırıp geleyimİyi orda kalsın zaten kimliğini orda bırak öyle gel![]()
Önceden çok aktifdi ben giremeyince kizlarda dagiliyor bensiz sanki yuruyor etilet etcez illa bazen giremiyom:))Daha önce aktif değildi burası baktımda bugün iyi hareketli :))
Allah razı olsun canım :)Tünaydınnnnn :))
Allah kabul etsin canım
İyiyim çok şükür, sizler nasılsınızMune ablam nasılsın ya:)
Canım ben önce kaza geçirdim bir hafta sonra dış gebelikten hastanede yattım inşallah tam kurtulacam yakında bi kan akıtıp evde dua okuyalım dedikHayırdır ne mevlüdü canım
Anladım canım o zaman gelirim bende fırsat buldukca :))Önceden çok aktifdi ben giremeyince kizlarda dagiliyor bensiz sanki yuruyor etilet etcez illa bazen giremiyom:))
Geçmiş olsun canım .Rabbim kabul etsinCanım ben önce kaza geçirdim bir hafta sonra dış gebelikten hastanede yattım inşallah tam kurtulacam yakında bi kan akıtıp evde dua okuyalım dedik
Allah razı olsun canım. Evlendiğimizde beri başımızdan dert eksik olmadı en son kaza ve dış gebelik olunca bi kan akıtıp dua okuyalım dedikEl acmasi olsa bile bana fark yaaz carsaf böreği actim gecen:))
Mesallah mesallah bende okuyon bekar liseli sandim ahaha
Aynen dkdkjdjf:)
Allah kabul etsin canjm ne mevludu.
Benlen Ayni boysun ahaha bemde 55 falan kiloyum
Bende 1 58 kilo 60si bulmistu dogumdan sonra bu ara eskisi gibi yemiyom 55 falan dogumdan önce 42 dim 46 arasi.
Allah razı olsun kuzumGeçmiş olsun canım .Rabbim kabul etsin![]()
Iyiiz abla bi hatrini sorayim dedim uzin zaman oldu sanki konuşmayalı:)İyiyim çok şükür, sizler nasılsınız![]()
Beklerim kuzum herzaman:)Anladım canım o zaman gelirim bende fırsat buldukca :))
balbocuuu böcukum sesin cikmiyor kzuum.
Allah kabul etsin aslinda bemde istiyorum ya benimde ayni durum evlendim evleneli.Allah razı olsun canım. Evlendiğimizde beri başımızdan dert eksik olmadı en son kaza ve dış gebelik olunca bi kan akıtıp dua okuyalım dedik