• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldin kuzum iyiyiz bizde takikiyoz kuzum burda neler yaptin bakim :)
Tatil misafirle geçti. Okullar başladı, koşuşturma başladı. Güne basladik arkadaslarla iki haftada bir oraya katiliyorum. Burayi da ihmal etmiyorum:)) Sen neler yapıyorsun?

Tatil misafirle geçti. Okullar başladı, koşuşturma başladı. Güne basladik arkadaslarla iki haftada bir oraya katiliyorum. Burayi da ihmal etmiyorum:)) Sen neler yapıyorsun?
Bende ankaradaydim lazar döndüm corba yarismasina katıldım gordunmu kuzum oraya bakiyom:)

1550944786210-2116794990.webp
fistigimi doyuruyorum.

Ay ne güzel tatlı bir şeye benziyor. Benimki iskender papağanı bir kaç kelime kapasitesi var öğrettim onları söylüyor
Bende cok kus besledim disiler konuşmaz hep disi yada horcin erkek cikiyor gönderdim bu son artik egittim egottim yoksam balmiycam simdi kendi alisti kafesi aciyom omzuma geliyor yem istiyor agizdan:)

Bende cok kus besledim disiler konuşmaz hep disi yada horcin erkek cikiyor gönderdim bu son artik egittim egottim yoksam balmiycam simdi kendi alisti kafesi aciyom omzuma geliyor yem istiyor agizdan:)
Süperyaaaa renginede bayıldım valla çok tatlı Kuzum kuşun ;)

Back
X