- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.401
Ne zorluklarla gecti diye bilirim!♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zorluklarla gecti diye bilirim!♥
Yeni gelin yanii:)yok kız evlenelik 6 ay oldu hahah![]()
Tatil misafirle geçti. Okullar başladı, koşuşturma başladı. Güne basladik arkadaslarla iki haftada bir oraya katiliyorum. Burayi da ihmal etmiyorum:)) Sen neler yapıyorsun?Hosgeldin kuzum iyiyiz bizde takikiyoz kuzum burda neler yaptin bakim :)
Bende ankaradaydim lazar döndüm corba yarismasina katıldım gordunmu kuzum oraya bakiyom:)Tatil misafirle geçti. Okullar başladı, koşuşturma başladı. Güne basladik arkadaslarla iki haftada bir oraya katiliyorum. Burayi da ihmal etmiyorum:)) Sen neler yapıyorsun?
Yemekleri görüp canım çekiyor sonra mutfaktan çıkamıyorum diye bakmıyorum pek:)). Hemen bakıyorum.Bende ankaradaydim lazar döndüm corba yarismasina katıldım gordunmu kuzum oraya bakiyom:)
Hemde ne zor. Sağol canım benimYa isi zor ozaman allah kolaylik versin kuzu♥
Islembe yaptim ben:)Yemekleri görüp canım çekiyor sonra mutfaktan çıkamıyorum diye bakmıyorum pek:)). Hemen bakıyorum.
Benimde papağanım var canım aynı renk hemen hemenEki Görüntüle 2238596 fistigimi doyuruyorum.
3 gun falan oldu bunu alali alistiriyom ben.Benimde papağanım var canım aynı renk hemen hemen![]()
Ay ne güzel tatlı bir şeye benziyor. Benimki iskender papağanı bir kaç kelime kapasitesi var öğrettim onları söylüyor3 gun falan oldu bunu alali alistiriyom ben.
Bende cok kus besledim disiler konuşmaz hep disi yada horcin erkek cikiyor gönderdim bu son artik egittim egottim yoksam balmiycam simdi kendi alisti kafesi aciyom omzuma geliyor yem istiyor agizdan:)Ay ne güzel tatlı bir şeye benziyor. Benimki iskender papağanı bir kaç kelime kapasitesi var öğrettim onları söylüyor
İnşallah haber et olursaahaha inşallah canım bizde istiyoruz hadi hayırlısı
Süperyaaaa renginede bayıldım valla çok tatlı Kuzum kuşunBende cok kus besledim disiler konuşmaz hep disi yada horcin erkek cikiyor gönderdim bu son artik egittim egottim yoksam balmiycam simdi kendi alisti kafesi aciyom omzuma geliyor yem istiyor agizdan:)
Sağol kuzum sana selami var :)Süperyaaaa renginede bayıldım valla çok tatlı Kuzum kuşun![]()
A.selam çık cik sen de söyleSağol kuzum sana selami var :)
Beğenmiş senin kikiriklerini.A.selam çık cik sen de söyle![]()
Evet canım benimkide erkek ama pısırık.Bende cok kus besledim disiler konuşmaz hep disi yada horcin erkek cikiyor gönderdim bu son artik egittim egottim yoksam balmiycam simdi kendi alisti kafesi aciyom omzuma geliyor yem istiyor agizdan:)
Isiriyor kulagimi uyuz.Evet canım benimkide erkek ama pısırık.oy yerim onu ne tatlı