- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.561
Saol canım :)Afiyet olsun adam ariza gelince gitti gelsin cay salata falan bişiler yaparım aksama allah kerim:)
Daha birde aksam mı hazırlıcan yemek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım :)Afiyet olsun adam ariza gelince gitti gelsin cay salata falan bişiler yaparım aksama allah kerim:)
Aynen pazar olumca adam evde olinca istiyor:))Saol canım :)
Daha birde aksam mı hazırlıcan yemek :)
Anladım canım kolay gelsin o zaman :))Aynen pazar olumca adam evde olinca istiyor:))
Sulu yemek mutlaja olcak kuzum arqda kıyak yapar bana ben 5 gibi baslarim yemeklere 3 çeşit corba eksik olmaz bi sulu bide kuru salata yogurt mutlaka oluyor genel yemeklerim aksam pratik gecistirsem kizar pzarlari rahat okuyor ara ara yiyince.Anladım canım kolay gelsin o zaman :))
Zor yemek istemiyor galiba yoksa sabahtan hazırlık yapardın :)
Anladım canım 3 çeşit dee zorr olur ama yada ben yapmadıgım için zor geliyor :)))Sulu yemek mutlaja olcak kuzum arqda kıyak yapar bana ben 5 gibi baslarim yemeklere 3 çeşit corba eksik olmaz bi sulu bide kuru salata yogurt mutlaka oluyor genel yemeklerim aksam pratik gecistirsem kizar pzarlari rahat okuyor ara ara yiyince.
Kahvaltilik tarzi neguzel benim babam da ole esimin taraf yemekci hep.Anladım canım 3 çeşit dee zorr olur ama yada ben yapmadıgım için zor geliyor :)))
Birde bizim evde babam cokk yemek sevmez kahvaltı türü olacak hep :))
Krep yaptım patates kızarttım yeni yedik toparladım geldim fıstığım. Akşama döner yaptırcak bugün rahatım valla yemek derdim yok
Babama 3 öğün kahvaltı hazırla neden yemek yok demez :))Kahvaltilik tarzi neguzel benim babam da ole esimin taraf yemekci hep.
Ellerine sağlık canım :))Krep yaptım patates kızarttım yeni yedik toparladım geldim fıstığım. Akşama döner yaptırcak bugün rahatım valla yemek derdim yok![]()
Bizde severiz valla sorarım arada eşime ne yapayım diye oda patates kızart der tam kurtarıcı vallaEllerine sağlık canım :))
Patates kızartması en sevdiğim yemek :))
Sanslısın o zaman canım :))Bizde severiz valla sorarım arada eşime ne yapayım diye oda patates kızart der tam kurtarıcı valla![]()
Kilo derdim olmayınca herşeyi yiyorum biraz hava atayım bariiiiSanslısın o zaman canım :))
Bende yerim her öğünde sıkılmam ama işte bende kilo yapıyor simdi haftada 1 cokk az yiyorum![]()
kac kilosun qiiKilo derdim olmayınca herşeyi yiyorum biraz hava atayım bariiii![]()
Benimde su an derdim yok ama haftada 3 kilo alacak bir kapasiteye sahibimKilo derdim olmayınca herşeyi yiyorum biraz hava atayım bariiii![]()
O daha kötü heran tetikte olman gerekiyor dikkat etBenimde su an derdim yok ama haftada 3 kilo alacak bir kapasiteye sahibim![]()
Işte o yüzden diyet gruplarından ayrılmadımO daha kötü heran tetikte olman gerekiyor dikkat et![]()
Ama yemek topiğine gidersek ne olur bilmiyorumAllah emii
![]()
Ben diyim bidaha cıkamazsınAma yemek topiğine gidersek ne olur bilmiyorum![]()