- 7 Ocak 2018
- 27.628
- 80.164
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.641
Benim de hiç gelmez yaaa niyetse ayrıca kahve ne kadar çok içersem içeyim o da uykumu kaçırmazBenim hiç ayran içince uykum gelmez :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hiç gelmez yaaa niyetse ayrıca kahve ne kadar çok içersem içeyim o da uykumu kaçırmazBenim hiç ayran içince uykum gelmez :)))
Ben psikolojik olarak etki ettiğini düşünenlerdenim :)))Benim de hiç gelmez yaaa niyetse ayrıca kahve ne kadar çok içersem içeyim o da uykumu kaçırmaz
Bence de psikolojik ... aksine yeter ki kafam yastık görmesin anında uyurumBen psikolojik olarak etki ettiğini düşünenlerdenim :)))
Kahvede cayda aynı sekilde beni hiç etkilemiyor
Bende 1 de yatıyorum gece o saate kadar yorulmus oluyorum hemen uyuyorum :)))Bence de psikolojik ... aksine yeter ki kafam yastık görmesin anında uyurum![]()
haha ozman gunaydinn balim demek sen cidi soledin uyalim diye![]()
Bayağı geç uyuyormuşsun canım.. benim küçük kızım var 5.5 aylık o beni çok yoruyor sürekli kucağımda o yüzden 8.30 gibi onu yatırıyorum bende bi kahve içip 9.39 gibi yatıyorum vallaBende 1 de yatıyorum gece o saate kadar yorulmus oluyorum hemen uyuyorum :)))
Cook normal canım benim bir işim yok evde oturuyorum haftanın 5 günü :)Bayağı geç uyuyormuşsun canım.. benim küçük kızım var 5.5 aylık o beni çok yoruyor sürekli kucağımda o yüzden 8.30 gibi onu yatırıyorum bende bi kahve içip 9.39 gibi yatıyorum valla
İyi sabah erken kalkıyorsun valla benim bi işim filan olmazsa kız ne zaman kalkarsa o zaman kalkıyorumCook normal canım benim bir işim yok evde oturuyorum haftanın 5 günü :)
Sabahda 8.30 da kalkıyorum kendime bir düzen olusturdum:))
Yoruluyorsun canım cook normalİyi sabah erken kalkıyorsun valla benim bi işim filan olmazsa kız ne zaman kalkarsa o zaman kalkıyorum
bizde 3 kardesiz annemde dahil hepimiz ayni boydayizBiz 4 kardesiz onların boyuda 1.65 1.70 olunca kısa geliyordum ama boyumu seviyoum yinede :))
8 30da gece uykusunami yatiyorBayağı geç uyuyormuşsun canım.. benim küçük kızım var 5.5 aylık o beni çok yoruyor sürekli kucağımda o yüzden 8.30 gibi onu yatırıyorum bende bi kahve içip 9.39 gibi yatıyorum valla
Oda güzelmis :))))bizde 3 kardesiz annemde dahil hepimiz ayni boydayiz![]()
Masaallqh canim ben 24yasimdayim cocuk yok tedavi suresindeyim 6senelik evliyimBende iyiyim canım... 29 yaşımdayım 30 olmak üzereyim 2 kızım var biri 12 yaşına girdi diğeri 5.5 aylık![]()
aynenn :)))Oda güzelmis :))))
Normalde çok içerimde gelesi geldi heral :)))Benim hiç ayran içince uykum gelmez :)))
Afiyet olsun canım♥iy yaptin canisi bnde bi ymek yiyeyim:))
Bizde yedik cay icecez kuzum ♥Bizde yemek yedik.. şimdi diziye bakıyorummm![]()
Olsun canım uyudun işte :)))Normalde çok içerimde gelesi geldi heral :)))
Evet canım8 30da gece uykusunami yatiyor
Erken evlenmenin yararları diyelim canım rabbim inşallah en kısa zamanda evlat sevgisini tattırsın size deMasaallqh canim ben 24yasimdayim cocuk yok tedavi suresindeyim 6senelik evliyim
Çok uykum var ama diziyi de bırakamıyorum yaaaaa afiyet olsun sizde deNormalde çok içerimde gelesi geldi heral :)))
Afiyet olsun canım♥
Bizde yedik cay icecez kuzum ♥
Evet canım