- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.721
Beni neden çağırıyorsunuz buraya
Bakim
Bakim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim hayirlisi olsun insallah. Sagol bitanem Allah razi olsun15 20 gün giremedim kuzum ankaradaydim yemek is guc stantdart kuzu gecmis olsun kuzum dikkat et balim.
Oh iyiy bare doya doya giysin inşallah♥Allahtan zevki iyi beğendim pembiş pembiş doldurmuş :)
Cagirdim mi cagirmadimmi kafam karışık ahaha sohbete gel diye :))))Beni neden çağırıyorsunuz buraya
Bakim![]()
Aynen kuzum herseyin hayirlisi esimle benden kan aldirlar bekliyom.Anladim canim hayirlisi olsun insallah. Sagol bitanem Allah razi olsun
İnsallah iyi sonuclar alirsiniz kuzum. Herseyde bir hayir vardir insallah en hayirlisi nasip olsunAynen kuzum herseyin hayirlisi esimle benden kan aldirlar bekliyom.
Insallah kuzum inşallah.İnsallah iyi sonuclar alirsiniz kuzum. Herseyde bir hayir vardir insallah en hayirlisi nasip olsun![]()
Napıyonuz valla yarın erken kalkcam gelmiyim dedim dayanamadım bi girip cıkayım didim toplaşmışsınız burdaaa
Oda güzelNe uyuması uyutmam seni nerden necisiin naparsin evli bekar:)
Aynen kuzu yoktun :)Napıyonuz valla yarın erken kalkcam gelmiyim dedim dayanamadım bi girip cıkayım didim toplaşmışsınız burdaaa
Teli sarja taktım, kızı kocayı uyuttum, yarın hastaneye gitcem balım çantamı hazırladım geldimAynen kuzu yoktun :)
İyilik sen nasılsın, hayırdır neden gidiyorsun hastaneye :)Teli sarja taktım, kızı kocayı uyuttum, yarın hastaneye gitcem balım çantamı hazırladım geldim,napıyon nasılsın bakem :*
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimi unuttun canım hoşgeldinOda güzelBen talebeyim ilim talebesiyim bi kuran kursunda, avatardan az çok belli ediyorum kurs talebesi olduğumu sanki. İstanbul Fatih'tenim. Bekarım
![]()
Topluyoz işte:)))))Napıyonuz valla yarın erken kalkcam gelmiyim dedim dayanamadım bi girip cıkayım didim toplaşmışsınız burdaaa
Maşallah kuzum yolunu açık etsin rabbim bende 22 evli 5 yil çocuk yok. :)Oda güzelBen talebeyim ilim talebesiyim bi kuran kursunda, avatardan az çok belli ediyorum kurs talebesi olduğumu sanki. İstanbul Fatih'tenim. Bekarım
![]()
Iki dali vermisim ahaha ihmal ettim sizi ihihi tvye:))
Şükür iyi olmaya çalışıyorum canım, sol kolunda ve kalbimde yanma hissi var ağrı var en son 6 ay önce gittim bişey çıkmadı sonra hafiflemişti .şu 2 haftadırda başladı yine bi gideyim dedimİyilik sen nasılsın, hayırdır neden gidiyorsun hastaneye :)
Allah şifa versin umarım ciddi bir şey yoktur.Şükür iyi olmaya çalışıyorum canım, sol kolunda ve kalbimde yanma hissi var ağrı var en son 6 ay önce gittim bişey çıkmadı sonra hafiflemişti .şu 2 haftadırda başladı yine bi gideyim dedim
Gecmis olsun aman ihmal etme inşallah bisi çıkmaz.Şükür iyi olmaya çalışıyorum canım, sol kolunda ve kalbimde yanma hissi var ağrı var en son 6 ay önce gittim bişey çıkmadı sonra hafiflemişti .şu 2 haftadırda başladı yine bi gideyim dedim
İnşallah Kuzum bakalım.Gecmis olsun aman ihmal etme inşallah bisi çıkmaz.