- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.761
bnde seni yerimkiiiiTulumunu yiyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde seni yerimkiiiiTulumunu yiyim.
Fazlada sicak olmasin ararar nefes alsin:)))Oyy yerim ben onu. Üzerinede kalın battaniye bişey olmaZz inşallah Kuzum uyuyormu şimdi kuzucuk
![]()
yok cnm nerdee önumde oturmus oyun oynuyo ama huysuzlaniyo uykusu geldi sanirimOyy yerim ben onu. Üzerinede kalın battaniye bişey olmaZz inşallah Kuzum uyuyormu şimdi kuzucuk
![]()
ahahha merak etme nefeslik yer brakirimFazlada sicak olmasin ararar nefes alsin:)))
Valla maşşallahya benim kızda bugün hep kuş sayıkladı babasından kuş istiyor.pencerenin önüne biraz bulgur döküyorum alıştı kuşlarda hergün geliyorlar çok seviniyor görünce yavrum. Ama tabi tuvaletlerini yapmasalarÇok tatli ablasi♥
Oyy küçük minnak bitane şak diye öp benim için ısır ısır totişindenyok cnm nerdee önumde oturmus oyun oynuyo ama huysuzlaniyo uykusu geldi sanirim![]()
Ahah iri iri benim finduk kurtla ugrasamiyom ben :))Valla maşşallahya benim kızda bugün hep kuş sayıkladı babasından kuş istiyor.pencerenin önüne biraz bulgur döküyorum alıştı kuşlarda hergün geliyorlar çok seviniyor görünce yavrum. Ama tabi tuvaletlerini yapmasalar![]()
Aynen ya bende özledim çok.
Valla ben bıktım temizlemekten cıkmıyordaAhah iri iri benim finduk kurtla ugrasamiyom ben :))
Hosgeldin pembisim cocukmu sallanıyon:)Selam kizlarrr![]()
Aynen tohum gibi saliyor hemen kabariyor sisiyor birakiyor gagasini:)))))Valla ben bıktım temizlemekten cıkmıyorda. Kız üzerine falan yaptığı olmuyomu
![]()
Yok kuzum tik olmuş artik oturdugum yerde ben sallaniyorumHosgeldin pembisim cocukmu sallanıyon:)
Ahah yerim seni ya napiyon nasılsın yorgun perişan halsiz görünüyo n:)))Yok kuzum tik olmuş artik oturdugum yerde ben sallaniyorum![]()
Hoşgeldin canım kimsin ben tanımıyorum tanışalımSelam kizlarrr![]()
Aynen tohum gibi saliyor hemen kabariyor sisiyor birakiyor gagasini:)))))
Eski dost gece kusu oda bizden kuzum.Hoşgeldin canım kimsin ben tanımıyorum tanışalım![]()