• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyim
Valla canim ben adetin 4.gunu gitmistim o gun kullanmaya basladim ilaci sonra 12.gun gel dediler randevu aldim gittim odaya girdim dosyama bakti gecen ay demislerdi zaten asilama ama bu klomeni niye. Verdiler o zaman muayene etmiceklerse neyse canim bakalim martin 15. Adet gunum bekl3medeyim sende insallah guzel haberlerle gelirsin sen ozel hastaneye mi gidiyorsun beb devlete gidiyorum

ne oynuyokkkk ben kacirdim:rolleyes:

Kuzum bugün maalesef sabahlayamıcam yoksa oynardım birde netimde az idare etmeliyim girip bakıp çıkıyorum . ;* tatlı kuzuslarım
Toplasinca artik oynarız kuzum.
Şimdi altlı üstlü komşu olmak vardı işte o zaman sizin tanıdıkları bizim tanıdıklarla, bizim tanıdıkları sizin tanıdıklarla eşleştirip evlendirme imkanı olurdu. Sence :KK45::KK45:
Olurdu nede iyi olurdu:)))

Valla canim ben adetin 4.gunu gitmistim o gun kullanmaya basladim ilaci sonra 12.gun gel dediler randevu aldim gittim odaya girdim dosyama bakti gecen ay demislerdi zaten asilama ama bu klomeni niye. Verdiler o zaman muayene etmiceklerse neyse canim bakalim martin 15. Adet gunum bekl3medeyim sende insallah guzel haberlerle gelirsin sen ozel hastaneye mi gidiyorsun beb devlete gidiyorum
Ben il dışında bi dr gittim özel yer canım

Back
X