- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.321
gozun doysunn anacimm benim oya bir bakk heleBende biraz ole oldum gibi:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozun doysunn anacimm benim oya bir bakk heleBende biraz ole oldum gibi:))
olur tatlim bana uyarr:))@kahvesevmemben-Adel-
balbocuuu
Blue_Peri
Kara_gozlum
Reyyan__ @Zipzip- soru soramacaminoynasak eskiden oynardik birbirimize :))
Kuzum bugün maalesef sabahlayamıcam yoksa oynardım birde netimde az idare etmeliyim girip bakıp çıkıyorum . ;* tatlı kuzuslarım@kahvesevmemben-Adel-
balbocuuu
Blue_Peri
Kara_gozlum
Evet teyzesi..kediye mi mi diyoo yaa yerimmm tatlisiii ben![]()
yaa kiz bebisleri bi baska dadli oluylar ya bnmde kizim var diye demiyorum bi baskalarrEvet teyzesi..![]()
Şimdi altlı üstlü komşu olmak vardı işte o zaman sizin tanıdıkları bizim tanıdıklarla, bizim tanıdıkları sizin tanıdıklarla eşleştirip evlendirme imkanı olurdu. SenceOda bekar verecez yakinda sizi kismet ciksin @Zipzip-
Allah razi olwun canim amin insallah aynn canim havaya guven olmuyorHakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Annemde öyle oldu bugün soğuk almışsındır büyük ihtimal aman dikkat et kendine
sensiz dadisi cikmazkiiKuzum bugün maalesef sabahlayamıcam yoksa oynardım birde netimde az idare etmeliyim girip bakıp çıkıyorum . ;* tatlı kuzuslarım
Valla canim ben adetin 4.gunu gitmistim o gun kullanmaya basladim ilaci sonra 12.gun gel dediler randevu aldim gittim odaya girdim dosyama bakti gecen ay demislerdi zaten asilama ama bu klomeni niye. Verdiler o zaman muayene etmiceklerse neyse canim bakalim martin 15. Adet gunum bekl3medeyim sende insallah guzel haberlerle gelirsin sen ozel hastaneye mi gidiyorsun beb devlete gidiyorumBen adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyim
Ben hic oynamadim bilmiyorum canim@kahvesevmemben-Adel-
balbocuuu
Blue_Peri
Kara_gozlum
ne oynuyokkkk ben kacirdim![]()
Toplasinca artik oynarız kuzum.Kuzum bugün maalesef sabahlayamıcam yoksa oynardım birde netimde az idare etmeliyim girip bakıp çıkıyorum . ;* tatlı kuzuslarım
Olurdu nede iyi olurdu:)))Şimdi altlı üstlü komşu olmak vardı işte o zaman sizin tanıdıkları bizim tanıdıklarla, bizim tanıdıkları sizin tanıdıklarla eşleştirip evlendirme imkanı olurdu. Sence![]()
Herkes toplaninca oynarız bi ara.Ben hic oynamadim bilmiyorum canim
Ben il dışında bi dr gittim özel yer canımValla canim ben adetin 4.gunu gitmistim o gun kullanmaya basladim ilaci sonra 12.gun gel dediler randevu aldim gittim odaya girdim dosyama bakti gecen ay demislerdi zaten asilama ama bu klomeni niye. Verdiler o zaman muayene etmiceklerse neyse canim bakalim martin 15. Adet gunum bekl3medeyim sende insallah guzel haberlerle gelirsin sen ozel hastaneye mi gidiyorsun beb devlete gidiyorum
Iyi geceler bal♥İyi geceler kızlar :)
Canim nasil oldun doktir ne dediKuzum bugün maalesef sabahlayamıcam yoksa oynardım birde netimde az idare etmeliyim girip bakıp çıkıyorum . ;* tatlı kuzuslarım
Anladim canim nerede oturuyosun ben istanbulBen il dışında bi dr gittim özel yer canım