- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.501
oo hemde nasi birinde yan komsununkine bastik aksamina kapiya sikayete gelmisdiSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo hemde nasi birinde yan komsununkine bastik aksamina kapiya sikayete gelmisdiSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
iy geceler cnm gorusuruk:)Evet
Ben kaçayım kızlar, iyi geceler iyi oyunlar size :)
Nediyon sen hemde kac kere yakalandim bile adam dövdü beni kuzenler kacti bende kactim ama adam demek takip etmis arkadan baya uzaklikda enseledi :)))Soruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.
Hayırlı geceler kuzum♥Evet
Tamam canim iyi geceler malûm sen hamilesin uyu dinlenEvet
Hiç hatırlamıyorum desemSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Ahah cok komik ya kaynanam da yanımda 2 hafta durmadan cikti odada o gaz ana karnim rahatladi agrimadi hic:))))
Ayy yok ya ben çok usluydum. :)Soruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Simdi olsa artk haata olan yaşlı kalkamayan var diye dusunuyim ama tanidik giciklara basasim var:)))Ooo baya deli dolu bi oyun gerçekten de hala zile basayıp kaçayım diye düşünmüyor değilim haniyy![]()
kiz kim soru sorcak etiketlemedinOoo baya deli dolu bi oyun gerçekten de hala zile basayıp kaçayım diye düşünmüyor değilim haniyy![]()
Benimde çok:))Heee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)
Sen canımkiz kim soru sorcak etiketlemedin
:))))Sen canım
Yok olmadı..
Yok olmadı..
Ama hayallerimde gerçek olmasını istediğim biri var. Umarım hayal de kalmaz.. :):)