- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.581
Oyuna katil
Kutsal Tiramisu
soru soruyoz herkes cevaplıyor etiket ediyor soran kisi sen sor diye sonra.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geneli oyle ne yaziki bazen goruyom bole eslerne supriz yapanlari onlardami var sorun bizimkilerdemi diye dusunmuyo deilim:/O kadar romantik ki sorma.. odunun vücut bulmuş hali
Benimki 2 yildir yapmiyor bi çiçek onceden cicek falan suprizler ama ya ben ankarada yada o bir yerde oluyor iki yildir ozel günler birlesmedi sonra al diyom napim unutuyim diyor galiba odunlasiyor heral ben alirim hep unutmasin diye çünkü yapıyor ama skintilardan hediye süpriz düşünmez olduk.geneli oyle ne yaziki bazen goruyom bole eslerne supriz yapanlari onlardami var sorun bizimkilerdemi diye dusunmuyo deilim:/
Artık azaldı heral berkes bi ara devam ederiz kuzzum normal konusak:)))kizlarr tmmi devammi
sizin gene iymis bizim 2 yil iydide sora boslar olduBenimki 2 yildir yapmiyor bi çiçek onceden cicek falan suprizler ama ya ben ankarada yada o bir yerde oluyor iki yildir ozel günler birlesmedi sonra al diyom napim unutuyim diyor galiba odunlasiyor heral ben alirim hep unutmasin diye çünkü yapıyor ama skintilardan hediye süpriz düşünmez olduk.
Orta halli canim... pek değil ..
aynen tatlim napyon bakimArtık azaldı heral berkes bi ara devam ederiz kuzzum normal konusak:)))
İyi geceler tatlı hamişİyi geceler şekerleeer![]()
Köprüyü geçene kadar desene..Orta halli canim... pek değil ..![]()
Anladın senKöprüyü geçene kadar desene..
Yok ama uyuyacagim, bir geyik topigim eksiktiSmile Forever uyudunmu:))
Adamin horlamasini dinliyom sen kuzum.aynen tatlim napyon bakim
Ahha allah senu bukunmadinmi geyik de hic baya eski nicksin:)))Yok ama uyuyacagim, bir geyik topigim eksiktiilk defa yaziyorum cok heyecanliyim, memleketteki anne babama cok selam soyluyorum
![]()
Senin fistik uyudumu kuşum.Anladın sen![]()
Yook yaaaag hayatim geyik olmus benimAhha allah senu bukunmadinmi geyik de hic baya eski nicksin:)))
Ben seni cagiririm ozaman geyik iyi yaparsin sen.Yook yaaaag hayatim geyik olmus benim![]()
Ben seni cagiririm ozaman geyik iyi yaparsin sen.![]()