- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.861
Okudum okudummm gece uyumuşum valla cevap beklerken oyun çok yavaş ilerledi yaBaya haraletli gecti dun kiz okudunmu hepsini:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum okudummm gece uyumuşum valla cevap beklerken oyun çok yavaş ilerledi yaBaya haraletli gecti dun kiz okudunmu hepsini:))))
Ne dizisiymus kuzum:)Televizyona bakıyorum ben de :) eski bir dizi buldum ona bakıyorum.
Bende is guc nasil gidiyor hamislik.İyi cnm sukur sende ne var ne yok
Nasılsın canım benim ♥Hahahah resim süper miş=)
Hayırdır neyi var kuzum geçmiş olsun:/cok sukur cnm kizi hastaneye goturyorum yoldayim sen napiyn
Bilirsin unutmam yani ..Ayy hadi öyle olsunnnn ❤❤
Aynen oyun hizli olunca iyi oluyir ama busefer bir kisi soruyor herkes cevapliyor oynadik sira bekleyene kadar :)))Okudum okudummm gece uyumuşum valla cevap beklerken oyun çok yavaş ilerledi ya![]()
Ne dizisiymus kuzum:)
Bende is guc nasil gidiyor hamislik.
Nasılsın canım benim ♥
Hayırdır neyi var kuzum geçmiş olsun:/
Bilirsin unutmam yani ..
Aynen oyun hizli olunca iyi oluyir ama busefer bir kisi soruyor herkes cevapliyor oynadik sira bekleyene kadar :)))
Bende seni öper bal♥Öperim şeker iyiyim sağol.
Evet gördüm canım öyle yaparız artık ama senin dünki hikaye favorim oldu yaaAynen oyun hizli olunca iyi oluyir ama busefer bir kisi soruyor herkes cevapliyor oynadik sira bekleyene kadar :)))
Sağol kuzum :)Bende kalkim camasir.katlayim bulasik yikayim icerim :)) afiyet olsun balim.
Vallaha en utanc verici hamileykende yasadim :)))Evet gördüm canım öyle yaparız artık ama senin dünki hikaye favorim oldu yaa![]()
Valla onuda merak ediyorummmm anlatırsın artıkkkVallaha en utanc verici hamileykende yasadim :)))
İyi valla gulum nolsun oda hasta ama biraz toparladi kendini okula gitti bugunÇocuklar nasillae kuzum.:)
Hamileyken esimin kuzenlerine gittik 2 3 gun kaldık aksam üstü dışarda top oynadik parkti ben hamileyim diye pek devam edemedim kaydiraga oturdum hassasim hemen karnim agrir eve ciktik ama ben tuvalete cikiyom ara ara sonra korku flmi izlemeye karar verdik 2 oglan 2 kiz esim ben 20 yaslarda oglanlar kizlarda 2 veya 3 gördüm onları yani pek gormedim anliycagin ogun gittimizde kynastik eylendik falan nese korku flim izletelim falan diye karar verdik kizlar benim yamacimda erkekler karsi koltukda esim falan nese korkuyoz ama izliyoz benim istemszice bir korku aninda korktugumdan oan baya bildigigin korkudan yuksek asiri benden gaz cikti herkes ona korktu en cook ve boz yıkıldik gulmekden gülerken bide yine çıktı oan ben 2 3 fun utandim sakaya verdik hep ama esim kizcak sandim ama oda karninin agridini farkina vardim dedi kizlarda o ara hamilelikde olur dedi ama yikikiyoz gulmekdenValla onuda merak ediyorummmm anlatırsın artıkkk![]()
Ayyy kız sendede ne hikâyeler var yaa nasıl utanmışsındır kim bilir çok iyi yaa başka varsaa dinlerizzzHamileyken esimin kuzenlerine gittik 2 3 gun kaldık aksam üstü dışarda top oynadik parkti ben hamileyim diye pek devam edemedim kaydiraga oturdum hassasim hemen karnim agrir eve ciktik ama ben tuvalete cikiyom ara ara sonra korku flmi izlemeye karar verdik 2 oglan 2 kiz esim ben 20 yaslarda oglanlar kizlarda 2 veya 3 gördüm onları yani pek gormedim anliycagin ogun gittimizde kynastik eylendik falan nese korku flim izletelim falan diye karar verdik kizlar benim yamacimda erkekler karsi koltukda esim falan nese korkuyoz ama izliyoz benim istemszice bir korku aninda korktugumdan oan baya bildigigin korkudan yuksek asiri benden gaz cikti herkes ona korktu en cook ve boz yıkıldik gulmekden gülerken bide yine çıktı oan ben 2 3 fun utandim sakaya verdik hep ama esim kizcak sandim ama oda karninin agridini farkina vardim dedi kizlarda o ara hamilelikde olur dedi ama yikikiyoz gulmekden![]()
Ahaha vallaha ani oluor ama saka aninda konusuyoz yine))Ayyy kız sendede ne hikâyeler var yaa nasıl utanmışsındır kim bilir çok iyi yaa başka varsaa dinlerizzz![]()
Kahvem bi hikaye daha istedide benden:))))Selam kızlar, erkencisiniz baya:)
Hikayeler hikayeler :)))Kahvem bi hikaye daha istedide benden:))))
Utandigim anlar))))Hikayeler hikayeler :)))
Olur arada öyleUtandigim anlar))))
Ahaha benim gibi yasayan varmi bilmem ahahaOlur arada öyle![]()
Ben böcek gördüğümde yaşıyorum. Bir kere gece su içmeye kalktım. Ayaklar çıplak, gözler uykulu. Mutfağa gittim bir den gözüm yerde bir seye takıldı bastım cıglıgı, adam uyandı kostu ne oluyor diye gül gül öldükAhaha benim gibi yasayan varmi bilmem ahaha