- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.881
Valla çok iyiymiş ya gülerek hatırlıyorsunuzdurAhaha vallaha ani oluor ama saka aninda konusuyoz yine))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok iyiymiş ya gülerek hatırlıyorsunuzdurAhaha vallaha ani oluor ama saka aninda konusuyoz yine))
Bidiğim benim op okuldan gelince teyzende de:))İyi valla gulum nolsun oda hasta ama biraz toparladi kendini okula gitti bugun![]()
Ahaha oda komikmis ya bole anlarda yaşamak güzel anlatıp gülüyoz:)))Ben böcek gördüğümde yaşıyorum. Bir kere gece su içmeye kalktım. Ayaklar çıplak, gözler uykulu. Mutfağa gittim bir den gözüm yerde bir seye takıldı bastım cıglıgı, adam uyandı kostu ne oluyor diye gül gül öldük![]()
![]()
Aynen böle anilar olmazsa nasil Gülcez:)))Valla çok iyiymiş ya gülerek hatırlıyorsunuzdur![]()
Öyle valla canım:))Aynen böle anilar olmazsa nasil Gülcez:)))
Operim fistigim opmemmi hicc yerim ben seniiBidiğim benim op okuldan gelince teyzende de:))
Ahaha oda komikmis ya bole anlarda yaşamak güzel anlatıp gülüyoz:)))
Aynen böle anilar olmazsa nasil Gülcez:)))
Canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim, ben Azerbaycanlı olduğum için sizlerin ne konuştuğunu çok iyi anlıyorum ama kendim yazarken bazen zorlanıyorum. Arada gelir bir Selam veririm, sizleri, sohpetinizi, konuşmanızı, mutfağınızı gerçekten çok seviyorum, benim için çok değerlisinizHiranur83 sohbete buyur♥
Hayırdır neyi var kuzum geçmiş olsun:/
bende azeriyim kizzCanım benim ince düşüncen için teşekkür ederim, ben Azerbaycanlı olduğum için sizlerin ne konuştuğunu çok iyi anlıyorum ama kendim yazarken bazen zorlanıyorum. Arada gelir bir Selam veririm, sizleri, sohpetinizi, konuşmanızı, mutfağınızı gerçekten çok seviyorum, benim için çok değerlisiniz![]()
Ne yemek yaptın kuzum.Öyle valla canım:))
Mucks Mucks.Operim fistigim opmemmi hicc yerim ben senii![]()
Bende sizleri seviyorim canim gel tabu beklerim ♥Canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim, ben Azerbaycanlı olduğum için sizlerin ne konuştuğunu çok iyi anlıyorum ama kendim yazarken bazen zorlanıyorum. Arada gelir bir Selam veririm, sizleri, sohpetinizi, konuşmanızı, mutfağınızı gerçekten çok seviyorum, benim için çok değerlisiniz![]()
Gecmis olsun kuzum ya Kıyamam ona ben ya.saol cnm onemli bisey yok kan verdik kansizlik vs varmi diye delik desik etiler aglmaktan mafoldu![]()
Iyidir vanim senden naberAhahah ben bi girdem bitince bende istemem heral:))
Aleyküm selam kuzum naber.
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olacağına biz olalım ya daha iyisaol cnm onemli bisey yok kan verdik kansizlik vs varmi diye delik desik etiler aglmaktan mafoldu![]()
Esra Erol bakitom:))Iyidir vanim senden naber
saol cnm aynen cok zor oluyo bide kan alamiyolar damari bulamiyolar bebek durmuyo fln cok kotu agladi.Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olacağına biz olalım ya daha iyi![]()
Valla tavuklu pirinç çorbası ve bakla var ben sevmiyorum makarna yapacam kendime biraz. Sen ne yaptın bakalımNe yemek yaptın kuzum.
corbayi salcalimi yapiyosun yoksa sademiValla tavuklu pirinç çorbası ve bakla var ben sevmiyorum makarna yapacam kendime biraz. Sen ne yaptın bakalım
Salçalı canım benimcorbayi salcalimi yapiyosun yoksa sademi
bnde birazdan aynindan yapcaktimda ondan sordumSalçalı canım benim
Çok güzel oluyor hava tam çorba havası vallabnde birazdan aynindan yapcaktimda ondan sordum![]()
aynen bnde cok sewerim esim de cok sewiyo bazen kemikli parca atiyorum bazen gogusu dogruyup pisiriyorumÇok güzel oluyor hava tam çorba havası valla