• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi valla gulum nolsun oda hasta ama biraz toparladi kendini okula gitti bugun ♥️
Bidiğim benim op okuldan gelince teyzende de:))
Ben böcek gördüğümde yaşıyorum. Bir kere gece su içmeye kalktım. Ayaklar çıplak, gözler uykulu. Mutfağa gittim bir den gözüm yerde bir seye takıldı bastım cıglıgı, adam uyandı kostu ne oluyor diye gül gül öldük :KK70: :KK70:
Ahaha oda komikmis ya bole anlarda yaşamak güzel anlatıp gülüyoz:)))
Valla çok iyiymiş ya gülerek hatırlıyorsunuzdur :KK70:
Aynen böle anilar olmazsa nasil Gülcez:)))

Canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim, ben Azerbaycanlı olduğum için sizlerin ne konuştuğunu çok iyi anlıyorum ama kendim yazarken bazen zorlanıyorum. Arada gelir bir Selam veririm, sizleri, sohpetinizi, konuşmanızı, mutfağınızı gerçekten çok seviyorum, benim için çok değerlisiniz :KK200:

Canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim, ben Azerbaycanlı olduğum için sizlerin ne konuştuğunu çok iyi anlıyorum ama kendim yazarken bazen zorlanıyorum. Arada gelir bir Selam veririm, sizleri, sohpetinizi, konuşmanızı, mutfağınızı gerçekten çok seviyorum, benim için çok değerlisiniz :KK200:
bende azeriyim kizz:KK45:

Öyle valla canım:))
Ne yemek yaptın kuzum.
Operim fistigim opmemmi hicc yerim ben senii:KK200:
Mucks Mucks.
Bende sizleri seviyorim canim gel tabu beklerim ♥
saol cnm onemli bisey yok kan verdik kansizlik vs varmi diye delik desik etiler aglmaktan mafoldu:KK43:
Gecmis olsun kuzum ya Kıyamam ona ben ya.

1551195763651-1323344525.webp

Back
X