• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dizisiymus kuzum:)

Bende is guc nasil gidiyor hamislik.

Nasılsın canım benim ♥

Hayırdır neyi var kuzum geçmiş olsun:/

Bilirsin unutmam yani ..

Aynen oyun hizli olunca iyi oluyir ama busefer bir kisi soruyor herkes cevapliyor oynadik sira bekleyene kadar :)))
Yahşi cazibe

Valla sevdiceğime kalsaa hemen şimdi istiyor ben bekle diyorum. Babam hariç annemin ablalarimin haberi var diplomanı al acele etme diyor onlarda valla ama 4 5 aya alacam diplomamı yavaştan düşünüyorum artık :deli:
Hazirda var yani hayırlı olsun ozaman kuzum nasil biri ne iş yapar necidir bakim.

Hazirda var yani hayırlı olsun ozaman kuzum nasil biri ne iş yapar necidir bakim.
Bende anlatim azıcık :)) biz ilkokul ve ortaokulda sınıf arkadaşıydık arkamda otururdu o ben bir şeyler hissediyorum ama kendi kendime saçmalama diyorum söylemiyorum tabiki. Bir gün müzik dersinde ödevi yapmadım diye yanıma geliyor bende yazıyorum ve kendi kendime notmu yazsam seni seviyorum derken sıra arkadaşım aaa ciddenmii seviyormusun onu diye yerinden kalkıyor oda önümde bana bakıyor sakın söyleme diye yalvarıyorum inatla söylcem diyor ve ben kitapla vurunca pat diye kalkıp seni seviyor diyor biz bakakalıyoruz birbirimize o zamandan bu zamana kadar yani 9 senedir birlikteyiz. İyi biridir beni gerçekten çok seviyor tartışıyoruz ediyoruz ama hiç vazgeçmiyor benden kendi dükkanı var bal annemm esnaf diyelim elinden her is gelir yani ama kıskanç işte beni sinir ediyor o konuda. Ay cok uzun oldu kusura bakma :)

Valla sevdiceğime kalsaa hemen şimdi istiyor ben bekle diyorum. Babam hariç annemin ablalarimin haberi var diplomanı al acele etme diyor onlarda valla ama 4 5 aya alacam diplomamı yavaştan düşünüyorum artık :deli:
Kıskandım ama boşa bu gidişle kız kurusu olarak kalacak gibi hissetmek ne demek bilir misiniz.? :KK17::KK57:

Ayyy eyvahh eyvahhh :KK70: değişmesinler ya :110: bakalim ben ne yapacam çok zor işler yaa senin eşin işi hemen bitirmiş hahahh
ertesi gun geldik onlara sora ben eve gitim aksamina gelip istediler 2 ay nisan sora dugun oldu cnm:)) hepside bir olmaya bilir arada tek tük cikar degismeyen seninki oyle olur insallah:))

Back
X