• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler canim..Hayırdır neyi var bebeğinin kaç aylık ?
13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..

Yeni sayılır sabret kuzzzum ozaman olur inşallah bazilari gec oluşuyor.
Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.
Doktor ilk asilama tutmayabilir dedi
Suanda da adet olmadim :işsiz:
Gecikti test yaptim negatif:işsiz:[/QUOTE]
Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.

Evet canim dogru.
Ama cok degisiyor .3 vajinal dogum yaptim ilk ikisinde 40 imdan sonra duzenli bir sekilde olmaya basladim. Kizimda farkli oldu 7 ay olmadim .. gecen ay hafif bel agrisi kasik agrisi ile basladi ...6 gun surdu
Bu ay 1 hafta gecikti..Tam duzenli degil aslinda henuz.
Canim hamile olmayasın dikkat et !!

13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..
Endoslobi bogazdanmi ne yanj sorunmu bar yemede baska rasizligi varmi.

Diş çıkarirken normal canim, benim kız da hep öyleydi..
Çok geçmiş olsun canim..Acaba reflü felan mi?

Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.
Doktor ilk asilama tutmayabilir dedi
Suanda da adet olmadim :işsiz:
Gecikti test yaptim negatif:işsiz:
Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.[/QUOTE]
Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.

cok gecmis olsun cnm insallah onemli birsey yoktur Rabbim melegini korusun:dua:

Diş çıkarirken normal canim, benim kız da hep öyleydi..
Çok geçmiş olsun canim..Acaba reflü felan mi?
Kasigi gorunce bile kusuyor. Evet reflu dediler ama hicbir duzelme yok aksine kusmalar artti cok endise ediyorum artik. Herkesin bebegi ne verse yiyor. Surekli kiyas yaomalarindan biktim. Aaa hala yiyemiyor mu aaa yurumuyor mu aaa disi yokmuu aaa cignemiyor mu. :deli:

Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.
Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.[/QUOTE]
Canim 9 deneme derken , 9 kez aşılama mi oldu ?
Senbilirsiniz Senbilirsiniz

Back
X