- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.601
Tamam balböcüğüm dadlu uykularkizlar ben gidyomm ya yarin devam insallah.. iy uykular hepinize muck muck![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam balböcüğüm dadlu uykularkizlar ben gidyomm ya yarin devam insallah.. iy uykular hepinize muck muck![]()

Anladim umarim doğrudur kuzum:)gorumceme diyom nevar neyok anlat diye oda anlatyo saolsun:))
Adin güzelmiş bize de yolla kutsal enerjinden..Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :)ben de durumlar böyle balım
![]()

Bende aciktim kuzu az yedim patates kizartmasi çekti canım ellerine sağlık afiyet olsun bende is yalmadim bayadir aksama caya misafir cagircam sabahdan tüm isler yapcam evin.Ne yaptım bugün evdeydim cnm.. biraz temizlik yaptım tozları sildim yarında mutfakta uğraşırım..
Birde yatmadan puding yaptım dolapta...
7 aylık evliyim kuzum ben pko olduğu icin biraz fazla abarttım sanırım , çok kastım . Azıcık gezelim dedik bizde . Sonra gezemeyiz belki diyeKac senelikdi seninki kuzum aynen gezgez simdiden yokken rahat.
İstedigin enerji olsun jet hızıyla gönderiyorum .Adin güzelmiş bize de yolla kutsal enerjinden..![]()

Anladim kuzum strestten uzak ol pozitif ol burda çok yenen arkadaş gördün oyuzden arastirmada yaparsın insallah somra saglika aliriz hepimiz kuzum♥7 aylık evliyim kuzum ben pko olduğu icin biraz fazla abarttım sanırım , çok kastım . Azıcık gezelim dedik bizde . Sonra gezemeyiz belki diye:)
Kimi çağıracaksin bakayım ? İyi canim sen zaten titiz hatunsunBende aciktim kuzu az yedim patates kizartmasi çekti canım ellerine sağlık afiyet olsun bende is yalmadim bayadir aksama caya misafir cagircam sabahdan tüm isler yapcam evin.

Teşekkürler enerjik hatunİstedigin enerji olsun jet hızıyla gönderiyorum .![]()
Bdv de takılıyordur belkiPsikolojik Deliii kuzummm kaçak.
Bu bi Kac gündür yapiyom desem esimin koylu okur ayni koyden vede kaynanamin eltisinin kardesin kizi olur kendisi kusu onlardan aldik ayarladilar bi kackez cagirdilar caya bende buhafta cagirayim dedim dolma kek tatli cekirdek sever soyah aliriz meyve koyarim bkde kari koca 2 oglu var gelirse tabi onlar bide.Kimi çağıracaksin bakayım ? İyi canim sen zaten titiz hatunsun![]()
Bende alırım tabikisi:))))İstedigin enerji olsun jet hızıyla gönderiyorum .![]()
Hakkında hayırlısı olsun canim, rabbim yüzünü güldürsün İnşâAllah en kısa zamanda...Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :)ben de durumlar böyle balım
![]()
İyi canim hazırlıklarını yaparsın iyi olur sizin icin..Bu bi Kac gündür yapiyom desem esimin koylu okur ayni koyden vede kaynanamin eltisinin kardesin kizi olur kendisi kusu onlardan aldik ayarladilar bi kackez cagirdilar caya bende buhafta cagirayim dedim dolma kek tatli cekirdek sever soyah aliriz meyve koyarim bkde kari koca 2 oglu var gelirse tabi onlar bide.

Aminn inşallah kuzum inşallahAnladim kuzum strestten uzak ol pozitif ol burda çok yenen arkadaş gördün oyuzden arastirmada yaparsın insallah somra saglika aliriz hepimiz kuzum♥

Aynen kuzum aynen.İyi canim hazırlıklarını yaparsın iyi olur sizin icin..![]()
Sakasina dedin balim bisi yok bunda takikiyoz biz.Kuzum alınmadın dimi öyle dedim ya!Psikolojik Deliii
Hepinize yeter balım :)Bende alırım tabikisi:))))