Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :) :KK66:ben de durumlar böyle balım ❤️
Adin güzelmiş bize de yolla kutsal enerjinden..:halay:

Ne yaptım bugün evdeydim cnm.. biraz temizlik yaptım tozları sildim yarında mutfakta uğraşırım..
Birde yatmadan puding yaptım dolapta...
Bende aciktim kuzu az yedim patates kizartmasi çekti canım ellerine sağlık afiyet olsun bende is yalmadim bayadir aksama caya misafir cagircam sabahdan tüm isler yapcam evin.

7 aylık evliyim kuzum ben pko olduğu icin biraz fazla abarttım sanırım , çok kastım . Azıcık gezelim dedik bizde . Sonra gezemeyiz belki diye :KK66: :)
Anladim kuzum strestten uzak ol pozitif ol burda çok yenen arkadaş gördün oyuzden arastirmada yaparsın insallah somra saglika aliriz hepimiz kuzum♥

Bende aciktim kuzu az yedim patates kizartmasi çekti canım ellerine sağlık afiyet olsun bende is yalmadim bayadir aksama caya misafir cagircam sabahdan tüm isler yapcam evin.
Kimi çağıracaksin bakayım ? İyi canim sen zaten titiz hatunsun :temizlik:

Kimi çağıracaksin bakayım ? İyi canim sen zaten titiz hatunsun :temizlik:
Bu bi Kac gündür yapiyom desem esimin koylu okur ayni koyden vede kaynanamin eltisinin kardesin kizi olur kendisi kusu onlardan aldik ayarladilar bi kackez cagirdilar caya bende buhafta cagirayim dedim dolma kek tatli cekirdek sever soyah aliriz meyve koyarim bkde kari koca 2 oglu var gelirse tabi onlar bide.

Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :) :KK66:ben de durumlar böyle balım ❤️
Hakkında hayırlısı olsun canim, rabbim yüzünü güldürsün İnşâAllah en kısa zamanda...
Ne kursu bu arada??

Bu bi Kac gündür yapiyom desem esimin koylu okur ayni koyden vede kaynanamin eltisinin kardesin kizi olur kendisi kusu onlardan aldik ayarladilar bi kackez cagirdilar caya bende buhafta cagirayim dedim dolma kek tatli cekirdek sever soyah aliriz meyve koyarim bkde kari koca 2 oglu var gelirse tabi onlar bide.
İyi canim hazırlıklarını yaparsın iyi olur sizin icin..:hamarat:

Back
X