- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.621
Yok kız ne alınması.. ❤❤Kuzum alınmadın dimi öyle dedim ya!Psikolojik Deliii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ne alınması.. ❤❤Kuzum alınmadın dimi öyle dedim ya!Psikolojik Deliii
Aminn canim nereleri gezceniz balayi gibimi:)))Aminn inşallah kuzum inşallahRabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
![]()
Tamam o zaman mesele yokYok kız ne alınması.. ❤❤
Oylama bittimi. Ahah haberim yok.Kuzum üçüncü olmuşsun T Tatlianne20
Aminnn inşallah Allah razı olsun canımmmHakkında hayırlısı olsun canim, rabbim yüzünü güldürsün İnşâAllah en kısa zamanda...
Ne kursu bu arada??
Özel eğitim dersi alacağım canım Bitti mi bilmiyorum da baktım üçüncü görünüyorsun..Oylama bittimi. Ahah haberim yok.
Asıl mesleğin ne cnm?Aminnn inşallah Allah razı olsun canımmmÖzel eğitim dersi alacağım canım
![]()
Bebeem bana da gel evim darma duman,afedersinBende aciktim kuzu az yedim patates kizartmasi çekti canım ellerine sağlık afiyet olsun bende is yalmadim bayadir aksama caya misafir cagircam sabahdan tüm isler yapcam evin.

Pek balayı gibi değil akraba ziyareti hem de gezi :) Kocaeli’ye gideceğiz nasipseAminn canim nereleri gezceniz balayi gibimi:)))
Hayirlisi kuzum ilk katilmama ragmen oda bisi:)))Bitti mi bilmiyorum da baktım üçüncü görünüyorsun..
Arkeolog :)Asıl mesleğin ne cnm?
Seve seve kuzum özledim kiz seni nerdesin yaw.Bebeem bana da gel evim darma duman,afedersin![]()
İşini yapıyormusun peki?Arkeolog :)
Ahhh keşke yapabilsem .İşini yapıyormusun peki?
Iyi olur tabi sizin icinde canım dahada yenisin zaten )Pek balayı gibi değil akraba ziyareti hem de gezi :) Kocaeli’ye gideceğiz nasipse
Anladım canim.. ne yazık ki öyle ..Ahhh keşke yapabilsem .Ortalık torpilden geçilmiyor . Ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum o arada .
Evet çok şükür iyi gelecek :) inşallahIyi olur tabi sizin icinde canım dahada yenisin zaten )
Geldim balim. insaallah bundan sonra girmeye gayret ederim,valla yuzde doksan senin icin giriyorum. Yoksa su saat olmus Culhagibi uykusuzluktan keşlere dönmüs,bebe saatte bir zirlar,moraller cokmus,koca desen horultusunun ruzgari beni savurur,vay vay ki halime...Seve seve kuzum özledim kiz seni nerdesin yaw.
Cocuklara yönelik canim daha çokAnladım canim.. ne yazık ki öyle ..
Özel eğitim derken çocuklar icin olan mi? Yoksa başka birsey mi?