- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.761
ben igdirliyim cnm :))Baba tarafım urfalı aslen annem adanalı karışık :)) sen nerelisin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben igdirliyim cnm :))Baba tarafım urfalı aslen annem adanalı karışık :)) sen nerelisin canım
Tekrar tekrar çok memnun oldum o zaman :))ben igdirliyim cnm :))
bence cok memnun oldum baybiTekrar tekrar çok memnun oldum o zaman :))

Ayyy canim ya girmissin ben giremedim biraz oda dolaplarini sildim yerlestiriyordum firsat bulamadim canim benim neyse sonra girersinKuzum benim kuzummm prensesi öp balımm T Tatlianne20 veKara_gozlum ya slm söle öptüm siziiii çıkıyorum muck

Benim bugun menu lahana sarma buzlukda vardo:)))
Hoşgeldin kuzum♥
Hoşgeldin kuzum ♥
Napiyon neler ediyon bakim.
Bakarim ilginç konu:)))
Ben geldim dolar şimdi:)))
Hoşgeldin kuzum
Mesela bennnn:)))
Balimm adami uyuttuk:)))
Hayırlı akşamlar canımmHayırlı aksamlar kizlar♡
Sanada hayırlı akşam lar canmHayırlı aksamlar kizlar♡

Hayırlı akşamlar canım benim :) hahah amann boşver iyi yapmışsınnnCümleten hayırlı akşamlar hanımlar :) bugün sarma saracak olan ben fildir fildir çarşı pazar gezdim
Sen neler yaptın bakimHayırlı akşamlar canım benim :) hahah amann boşver iyi yapmışsınnn

Sanada bitanemHayırlı aksamlar kizlar♡
Ne yapim bende ablama gidecektim ama son anda değişti planlar ablam geldi bebişi bıraktı bana ona baktım öyle geçti günüm :)Sen neler yaptın bakim
Dünde teyzelik görevi bendeydi şimdikiler ne kadar hareketli ya 9 aylık bebeksin uyusana birazNe yapim bende ablama gidecektim ama son anda değişti planlar ablam geldi bebişi bıraktı bana ona baktım öyle geçti günüm :)

Ay hiç sorma bizimki daha 2 aylık bıraksan ayaklanacak resmen hayret bişe yediklerindenmidir nedir şimdikiler bir acayip hahah maşallahDünde teyzelik görevi bendeydi şimdikiler ne kadar hareketli ya 9 aylık bebeksin uyusana biraz
Biti kanlanmış bunların :)Ay hiç sorma bizimki daha 2 aylık bıraksan ayaklanacak resmen hayret bişe yediklerindenmidir nedir şimdikiler bir acayip hahah maşallah

Tamam canım benim iyi gecelerBiti kanlanmış bunların :)
Canım ben yatarım birazdan iyi geceler sana yarın devam ederiz