- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.841
Trend konular yok bdv yok nerde bunlar bulamadım ya 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diyeTrend konular yok bdv yok nerde bunlar bulamadım ya![]()
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye![]()
Şimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye![]()
Hahahah ilahiiiiŞimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye![]()
Kahkaha yı yapmayı bile beceremedim yaŞimşek var ya ona tıkla birşeyler çıkıyor canım :) ama gezmeye korkuyorum kaybolurum diye![]()
Ya alışacaz yada siteyi kendimize uyduracaz habire ban lanacazKahkaha yı yapmayı bile beceremedim ya![]()
meraba melegim napyonMerhabaaa balımmm
ben tv izleyemedim bgun hic benim yerimede izle canixBen Cem Yılmaz a takıldım canım yemekten beri izliyorum![]()
solda 3 cizgi varya menu ora bas orda foruma gir hersey orda cnmTrend konular yok bdv yok nerde bunlar bulamadım ya![]()
Sagol cnm :)solda 3 cizgi varya menu ora bas orda foruma gir hersey orda cnm
Benim ev işleri de bana bakkyor ama gözümde buyuyorlae hep erteliyorumm:))Tunaydin balım
Iyiyim canım ev isleri bana bakiyor sen napiyon kuzum♥
Ben adam evde yarim yamalak camasir bulasik ev topla yemek ole geçti kuzum suan islere bakiyom sadece kim yapcak:))
Tunaydin balim napiyin kuzum
Tunaydin beybi nasilsinasılsın.
Hoşgeldin kuzum bende sabah esimle yapmistim aciktim ama islerde var :)
Uzaniyom tv ama isleer varrrrr.
Is guc bekliyor kuzum sen napiyon balim.
Benide is guc bekliyor ama kalksam bi:)

renkden daha cok sayfaları bulmak sıkıntı oluyor benim için :)))günaydın dün hiç giremedim foruma güncellemeden dolayı alışamadım bir türli pembe daha güzeldi yaa :)
renkden daha cok sayfaları bulmak sıkıntı oluyor benim için :)))
neyseki telefonumda kayıtlı direk o sayfalar acılıyor :)))))
biraz daha düzenleme gelir sanırım böyle bırakmazlar :)))aynen srekli konusulan konular felan yerleri değişmiş ben pc giriyorum ama zorlandım :)