- 29 Nisan 2015

- 31.490

- 105.775

- 798

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #37.081

Şükür Kuzum iyiyim sen nasılsın özledimNasılsın canım benim ♥
Canim nasilsin kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür Kuzum iyiyim sen nasılsın özledimNasılsın canım benim ♥
Canim nasilsin kuzum.
Oturdum sohbete gittim sadece bi is etmedim bugun simdi yemek bulasik camasir derken otrudum kalkiyom şimdi adam geliy sofra kurcam sen naptin bakim bebis.İyiyim, çok teşekkür ederim. Sen nasılsın vefalı arkadaşım?
Bende kuzum ya topikde mesajlari bazilarini goremiyom tek tek bakiyordum unutuyom hep ozledim ama sohbetinizi yaww ne yemek yaptin bakim.Şükür Kuzum iyiyim sen nasılsın özledim![]()
Napimmm canm benim yaa uğraşıp duriyorm sen neler yapiorsnMelegim nerelerdesin neler yapiyon hamarat annem. .
Bende 1 haftalık 2 GB geldi oyuzden rahatım netim az diye girip bakıp çıkıyorum Kuzum. Buzluktan yeşil fasulye cıkarmıstım onu yaptım pilav salata un tarhana corbası ,tatlı Kuzum senBende kuzum ya topikde mesajlari bazilarini goremiyom tek tek bakiyordum unutuyom hep ozledim ama sohbetinizi yaww ne yemek yaptin bakim.
İyiyim tatlım ya misafirim vardı yeni gitti bende oturuyorum yoruldum yaaaaaCanim hosgeldin ev işleri yemek falan derken oturdum sen napiyon ball
Benim de yemek vaktiydi, yemek hazırladım masa kur, kaldır.. anca boş kaldım.. Ben artık eskisi gibi koşturamıyorum. Pilim erken bitiyor vücudum erken yoruluyor..Oturdum sohbete gittim sadece bi is etmedim bugun simdi yemek bulasik camasir derken otrudum kalkiyom şimdi adam geliy sofra kurcam sen naptin bakim bebis.
Estağfurlah ne dimek memnun oluyorum:)Nasılsın canım hoşgeldin arada hatrini zi soruyom iste magzur görün:)
Millet kayıplarda canımAyol nerdesinizzzz
aynen ya şöyle güzel bi muhabbet edemedik bayadirKizlar bu topige nazar degdi galiba bu degisimden sonra
ay napim cadiyi yatirmaya calisyom direniyoŞükür kavuşturananapıyıon böcüküm
![]()