- 3 Aralık 2018

- 6.274

- 48.685

- 548

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #37.101

Efendim cnim-Adel- balimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efendim cnim-Adel- balimmmm
Nereye kayboluyorlar banada desinlerMillet kayıplarda canım![]()
Oyy yerim onu benay napim cadiyi yatirmaya calisyom direniyosen napiyon bakim
nasilsin napiyonEfendim cnim
Bi bilsem tutup kulaklarından getircemNereye kayboluyorlar banada desinleryanlizimmmmm
Pek iyi değilim oturuyom öyle sen nasılsın napiyon canımnasilsin napiyon
himm hic izlemedim onu bende guldur guldure bakiyomOyy yerim onu ben.diriliş ertuğrula bakıyorum bende canım.
Oltayı at gelsinler kizBi bilsem tutup kulaklarından getircem![]()
hayirdir canim nedenPek iyi değilim oturuyom öyle sen nasılsın napiyon canım
Eşim sağolsun üzdü birazhayirdir canim neden
İzle tarihini izlehimm hic izlemedim onu bende guldur guldure bakiyom![]()
Oltamı atarım artık yoksa ertuğrulun pusatınımı bilmemOltayı at gelsinler kiz
Canım benimmm idare ediyoruz iste senden naberr@kahvesevmemben biricigimmm naberr
ah şu esler .. sikma canini kuzum ya uzülen biz oluyoruz onlar keyfinde..Eşim sağolsun üzdü biraz
Hep aynı şeyi ve ben artık dayanamiycak hale geliyorumah şu esler .. sikma canini kuzum ya uzülen biz oluyoruz onlar keyfinde..
T Tatlianne20 kocisini uyutamadi henüzzzzzzBi bilsem tutup kulaklarından getircem![]()
Noldu kiHep aynı şeyi ve ben artık dayanamiycak hale geliyorum
bikere bastan izlemiyince tadi olmuyokiİzle tarihini izlekarı koca soluksuz izliyoruz
Oltamı atarım artık yoksa ertuğrulun pusatınımı bilmem![]()
Annemle babam il dışında geliyolar yarın. Bende dedim ne zaman götürürsün diye sordum. Beyefendi başladı acelesi var diye. Eee bende kızdım bisiler dedim oda bana enson yok benim dediğim olur evin erkeği benim gibi konuştu durdu. Bi soru sordum sadeceNoldu ki![]()
Amannn takma canım ya duymazdan gel beylik beylik konuşmuş işte sıkma tatlı canınıAnnemle babam il dışında geliyolar yarın. Bende dedim ne zaman götürürsün diye sordum. Beyefendi başladı acelesi var diye. Eee bende kızdım bisiler dedim oda bana enson yok benim dediğim olur evin erkeği benim gibi konuştu durdu. Bi soru sordum sadece