- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.461
İyiyim canım sagol seninde mübarek olsun, Sen nasılsın :)Slm canim nasilsin kandilin mübarek olsun canim benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sagol seninde mübarek olsun, Sen nasılsın :)Slm canim nasilsin kandilin mübarek olsun canim benim
Cok sukur canim napim oruc tutttum bugun rabbim kabul ederseİyiyim canım sagol seninde mübarek olsun, Sen nasılsın :)
Çok vefalı kızlarız biz vallahAz sen az ben tamm menusu ahahahah
Aleyküm selam kuzucuk♥Selam kızlar :)
Gercek olsa keske :)))Çok vefalı kızlarız biz vallah![]()
Keşke biride bugün yemeğin benden olsun dese gönderseGercek olsa keske :)))
Allah kabul etsin bebis.Cok sukur canim napim oruc tutttum bugun rabbim kabul ederse
Ben biri dâvet edince çok seviniyom vallaha yük kalkıyor uzerimde n:)))Keşke biride bugün yemeğin benden olsun dese gönderseyemek yok yapasım yok :)
Ne güzel kim sevinmezkiBen biri dâvet edince çok seviniyom vallaha yük kalkıyor uzerimde n:)))
Amin Kuzum seninde mübarek olsun. Allah kabul etsinKolaylar gelsin kızlar nasilsinz ben biraz halsizim rabbim kabul ederse orucluyum hepimizin regaip kandili mubarek olsun

Allah razi olsun canim annisAllah kabul etsin bebis.
Ranbim razi olsun canim benimAmin Kuzum seninde mübarek olsun. Allah kabul etsin![]()
Umut kuşum mu çağırmış beni??? Koştum geldim ben dee.
Senin tatliligini yerim yerUmut kuşum mu çağırmış beni??? Koştum geldim ben dee.![]()

Özledim ball lokmam seni yaaa iki bebe deli oldum iyce yemek temizlik derken hic kendime wakit kalmiyo askimmmHoşgeldin hayatimin nese kaynağı ne ettin kuzum sen♥
Amin inşallah kuzumKizlarrr rabbim dualarimizi oruclarimizi ksbul makbul etsin dualarinizda eksik etmeyin insaallah