- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.001
geveze kiz nasil cnmTimemmmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geveze kiz nasil cnmTimemmmm :)
Benim Nasılım gi anlamadım böcükümgeveze kiz nasil cnm![]()
Maşallah sanaCenem cook feci düştü ama![]()
Anaaa şimdi anladım aşk olsun nezaman gevezeliğimi gördün hıhgeveze kiz nasil cnm![]()
Aslında yazmayı da cok sevmem
Inşallah canım hepimiz iyi insanlarla karsılasalım
Hafta sonlar kücük bir marketimiz var babama yardıma gidiyorum canım onun dısında birsey yapmıyorum bol bol burdayım![]()
Günün cogu vakti burdayım canım :)))hahaha o zaman sen burda iyi takılıyorsun canum![]()
Tabiki öyle beybisiBak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))
Tesekkur ederim canim ❤ ❤Tabiki öyle beybisi![]()
Ayyyy en sevdigimmmGel cabuk yanında börekte var gel bitmeden![]()
Teşekkür ederim balııım keşke beraber olabilse çok çok iyilerini yapardımAyyyy en sevdigimmmafiyet olsunnn
![]()
Parmak kaldırıyorum beeeenEv temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim![]()
Ev temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim![]()
jeton 4 kose galiba kuzum bnce cok yakisdiAnaaa şimdi anladım aşk olsun nezaman gevezeliğimi gördün hıh![]()
ortaligi birseyler goturuyor ama hic yapasim yokkkEv temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim![]()
Bende iyiyim canım benim sağolGiremedim bu ara canim cok.iyi sayilirim.sen nasilsin?
Iyiyim canım sen nasılsınKızlarrrr nasılsınızzz T Tatlianne20 dün girmedim canım bir görüşemedik seninle yaa ne yapıyorsun
Hıhh bu msjını beğenmiyorum bilemm böcüküm didim bağrıma bastım çık git bağrımdanjeton 4 kose galiba kuzum bnce cok yakisdi![]()
İyiyim balım şükür sen nasılsınn bittimi baklavaKızlarrrr nasılsınızzz T Tatlianne20 dün girmedim canım bir görüşemedik seninle yaa ne yapıyorsun